Klantvriendelijk en duidelijk

Goed persoonlijk contact

Het probleem is opgelost!!

Jan had snel een afspraak voor mij en na een paar dagen zoeken dacht hij de oorzaak gevonden te hebben. De auto werd zelfs thuis afgeleverd! Als dat geen service is !!! Klein puntje: ik gebruik geen PDF dus ik kon de factuur niet printen, graag of de rekening zonder PDF, of via de post. Mijn auto en ik zijn blij met jullie! Willemijn Hofschreuder

Perfect.

Al meer dan 35 jaar klant en met volste vertrouwen mijn auto bij Van Egmond in onderhoud.

Hele goede en duidelijke service

Heel netjes geholpen , en keurig op tijd klaar

Zoals altijd prima

Klantgericht, afspraken worden nagekomen, goed overleg en advies.

Als het nodig is staan ze klaar en.helpen ons goed..

helemaal correct

geen

Eerlijkheid en snelle service

Bijna 4 jaar geleden mijn auto bij Van Egmond deels gefinancierd. Alle jaren goed en eerlijk geholpen door de garage. Ook altijd goede adviezen. Het was vorige week tijd voor een ander. Wederom super service, alles is zo geregeld, goed advies en ik heb vandaag de nieuwe auto kunnen ophalen. Een vertrouwd en professioneel bedrijf!

Altijd goed en vriendelijk,

Eerlijke beoordeling en toelichting a.p.k. keuring. Er moest het wat vervangen worden en dit wordt netjes uitgelegd. Keurige afhandeling.

snel en correct

Pech geval en kon dierect de volgende dag terecht. Toen goed opgelost

Goede en betrouwbare garagebedrijf!

Onlangs een auto gekocht bij van Egmond. Prima aflevering en alles volgens afspraak.

Snelle en goede service

Goede ervaring! Kwamen heel snel naar mijn auto toe en het is snel verholpen

Klantvriendelijk

Ik kwam in de garage vanwege problemen met de uitlaat van mijn auto. Na controle door een monteur van mijn auto werd ik in de garage geroepen en kreeg ter plekke uitleg wat er aan de hand was en wat het advies van de garage was.

Goed bedrijf met mensen met olie in de aderen!

Vakmensen!

Keurig autobedrijf. De auto moest voor servicebeurt. Auto werd opgehaald en weer teruggebracht. Nette afwerking factuur.

Geen verrassingen, gewoon volgens afspraak!

Een eerste beurt en een schade afhandeling, geen onnodig extra werkzaamheden (dus kosten) en schade reparatie kosten conform de offerte. Zo hoort het te zijn.

Zo wel verkoop als koop en aflevering ...SUPER GEREGELD.

Autocentrum Van Egmond is in één woord een geweldig bedrijf!

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen, in je klachten en vragen serieus genomen. Altijd koffie, altijd een vrolijk gezicht tegenover je, een leenfiets, desnoods een auto, en snert in de winter.

Altijd zeer behulpzaam

Zeer deskundig, denken mee en zijn zeer behulpzaam!

Altijd perfect en persoonlijk

Al jaren persoonlijke en vriendelijk service. Je wordt altijd serieus genomen.

Goede en duidelijke service

Naast goede en duidelijke service een snelle afhandeling

Zeer goede service

Wordt heel goed op de hoogte gehouden en er wordt van te voren gebeld wat het gaat kosten. Dat vind ik top service

Snelle service

Altijd juist geïnformeerd worden

Goede zaak

Prima garage!

Vakkundig, servicegericht, eerlijk en open. De beste garage in de wijde omgeving van Rijnsburg!

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug