Super vriendelijke service

Goed geholpen door verkoper Peter. Stond altijd klaar voor vragen en auto werd geleverd in Den Helder. Wijzelf komen van Texel. En we kregen nog een heerlijke taart ook!

Autocentrum ontzorgt ons

Prima garage die meedenkt

Correct geholpen

Uitstekende service

Voor mijn apk en grote beurt. Ging mijn dynamo kapot van mijn bedrijfs bus gesleept op zondag door de anwb naar Autocentrum van egmond. Sleutel in de brievenbus gegooit. Maandagmorgen telefonische contact gehad savonds klaar idemdito apk grote beurt. GRANDIOOS

Prettig en duidelijk

Een vakkundige garage, duidelijk in de communicatie en strak geregeld

Perfecte service en super vriendelijk personeel!

Geweldige meedenkende service. Wij gaan zeker terug naar deze garage.

Goede betrouwbare garage.

Komen altijd op een oplossing!!

zorgvuldig, correct, afspraak nagekomen

goede service, goede afspraak en behandeling

Geweldig geholpen!

Vorige maand voor het eerst een occasion gekocht, een youngtimer. Op aanraden van een kennis ben ik voor de check hier terecht gekomen want er moest nog wel wat aan gebeuren. Het begint gewoon persoonlijk met even kennismaken en daarna zakelijk, van wat moet er allemaal gebeuren? Totaal onervaren als ik was en toch wel licht ongerust viel het uiteindelijk allemaal reuze mee! Totaal geen onnodige reparaties of vervangingen wat alleen maar extra in de kosten loopt, alles word goed en kundig besproken. Na groen licht konden we hem de volgende dag al weer ophalen. Zeer positief! Nogmaals bedankt mannen!

Goed afgehandeld

Auto gebracht hij was snel klaar,

uitstekend. zeer klantgericht, vriendelijk, topservice, vakkundig.

uiterst prettig bedrijf, zeer klantvriendelijk, vakbekwaam en topservice. zeer aanbevelenswaardig!

Kon er snel terecht, werd netjes geholpen en kreeg een duidelijk verhaal van de kosten. Een volgende keer kom ik weer langs. Goeie service!

Super service

Altijd goeie service. Brengen je eerst op de hoogte van wat ze gevonden hebben. En overleggen dan of je alles wilt of later. Heel tevreden.

Auto langs gebracht voor het opslaan en wisselen van de winterbanden in een week dat heel Nederland druk was met de sneeuw. Toch een plekje voor ons gemaakt en direct geholpen. Auto is nog terug gegaan voor nieuwe ruitenwissers en is van binnen en buiten schoon gemaakt en voor de deur gezet. Dank! gr John

nwe auto prima geleverd

nieuwe auto werd prima geleverd

Prima service!

Onze auto wilde niet starten tijdens de kou en daar is goed en netjes op gereageerd. Zijn heel tevreden.

top

goeie, snelle service.

Zoals gewoonlijk perfect geregeld !

Netjes gebeld wat er aan de auto mankeerde en een berichtje toen hij klaar was

Primas service, deskundig en vriendelijk

kom hier al jaren. zeer deskunig en denken met je mee. Prima garage

Goede ervaring

Jullie dienstverlening valt niet te verbeteren! Zoals altijd: meedenkend, behulpzaam, vriendelijk & snel. Kortom: PRIMA. Over mijn "nieuwe" VW Up ben ik heel tevreden! Een hartstikke goede koop!

Vriendelijk, punctueel, snel, flexibel, leveren goed werk.

Winterbanden moesten er even snel onder. Ochtends bellen .... paar uur later geregeld. Supersnel en fijn die flexibiliteit.

Uitstekende service

Kon snel terecht voor het vervangen van mijn koppeling.

Prima werk en service

Apk en servicebeirt zijn goed uitgevoerd

Gewoon de beste vakgarage van Rijnsburg en omstreken!

Ben je opzoek naar een vakgarage waar de kwaliteit gewoon goed is, de service uitstekend en een persoonlijke benadering? Dan ben je hier zeker op het juiste adres! Na jaren wisselen van autogarage's zit ik nu al zo'n vijf jaar bij Autocentrum van Egmond. Tot nu toe ben ik altijd goed en eerlijk geholpen. Er wordt echt met je meegedacht. Hier gaan we voorlopig niet weg. AC van Egmond ga zo door!

Uitstekende en vergaande service!!

In Coronatijd een auto gekocht. Service aan huis omdat showroom gesloten is. Prima deal met inruil gesloten. Goede service in de werkplaats en snelle levering van de nieuwe auto. Top geregeld allemaal!!

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug