klacht goed en snel opgelost, maar niet goedkoop

na een beurt bij de kwikfit bleven er wat rare klachten aan motor bestaan, van egmond had snel de diagnose en oplossing, maar je betaalt er wel stevig voor.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en snelle service.

topgarage met top mensen

afspraak voor grote beurt ging online perfect. Dag zelf was ook okee. Krijg van te voren netje een overzicht van de kosten

bekwaam en betrokken

Van Egmond heeft ons heel goed geadviseerd en geholpen bij het vinden van een nieuwe auto. Ons op tijd gewaarschuwd voor de mogelijke (dure) gebreken bij de oude auto en daardoor veel leed bespaard waarschijnlijk. Goed geluisterd naar onze wensen en voorkeuren.

Wordt er vriendelijk geholpen. Alle reparaties zijn netjes op gelost. Geen verrassing achter af. Ik ben goed te spreken over autocentrum van Egmond.

Autocentrum van Egmond regelt alles perfect!

Het is verschrikkelijk balen als je schade hebt aan je auto, in mijn geval een Audi A4 Avant Youngtimer... Bij van Egmond hebben ze verstand van zaken, gevoel voor de situatie en denken ze mee naar het vinden van een oplossing. Ook in mijn schade geval. Super goed en snel geregeld, erg tevreden. Bedankt!

GEWELDIG

PRIMA BEDIENT

supersnelle service

zeer klantvriendelijke en persoonlijke benadering, top!

Altijd de beste service

Al meer dan 10 jaar klant bij Autocentrum. Bij aankoop kun je er op vertrouwen dat je een goede auto koopt. Persoonlijk en staan bij eventuele storingen gelijk voor je klaar

Gewoon altijd super service

Zoals altijd weer een mooie auto gevonden naar mijn wensen! Helemaal blij met de nieuwe auto

top garage

we werden goed geholpen, er wordt gebeld als er iets moet worden gerepareerd! de auto is niet de hele dag weg, dat is ook fijn!

Service

Niet ***len maar doen..!

Altijd netjes. Goede service. Fijne mensen

De service is geweldig!!!

Nadat ik op een vrijdagochtend mijn VW Golf GTE niet meer aan de start kreeg kwam Autocentrum van Egmond mij te hulp. Mijn auto werd netjes op de trailer gezet en in de werkplaats onderzocht. Gelukkig kon ik mijn weg vervolgen met een vervangende auto. Dezelfde dag werd ik nog gebeld dat ze mijn auto weer klaar hadden. En de problemen hadden opgelost. Hiervoor nogmaals mijn dank.

Zeer netjes geholpen en goed op de hoogte gehouden van alles

Ik ben zeer netjes geholpen en ze hebben alles gedaan waar ik om vroeg. Ook werd ik netjes op de hoogte gehouden over alles wat ze nog tegen kwamen. Zeker een aanrader!!

Probleemloos

Gewoon zonder enig probleem doen wat gedaan moet worden. Sleutel inleveren, meteen huurauto mee, geen papierwerk, netjes bellen met lijstje wat gedaan moet worden. Overleg en inleven in klant. Auto op tijd klaar. Rekening volgt en zelfs die is met twee klikken betaald. Zoals iedereen het zou moeten doen, maar helaas niet altijd doet. Top!

Heel goed

Aantal problemen aangegeven, dit wordt gelijk genoteerd. Bij aflevering auto reed een monteur mee en die testte alles. Tussentijds werd ik gebeld met een kosten-indicatie en daarbij wordt ook gevraagd naar speciale wensen. Het ophalen en verdere afhandeling is ook naar wens verlopen. Nu enige dagen later werkt alles naar wens. Alleen piept af en toe het bestuurderraam nog met warm weer :)

goed werk

word goed geholpen

Proffesionele en klantvriendelijke benadering die ik zeer waardeer.

Reeds meerdere jaren heb ik mijn auto in onderhoud bij deze garage daar door rijdt zonder panne onderweg .

Gewoon goed

Heel klant vriendelijk.

Service, klantvriendelijkheid en expertise zoals het overal zou moeten zijn!

Kom als nieuwe klant binnen met een jonge Audi A3 cabriolet en een wereld van verschil in vergelijking met de doorsnee officiële Audi dealer. Daar ben je enkel welkom als je minimaal een E-tron 55 of Q8 rijdt. Bij van Egmond tref je behulpzaam personeel en ook alles op een vriendelijke manier. Er werd mij zelfs aangeraden deze keer bepaalde werkzaamheden nog niet te doen en op die manier kosten uit te kunnen sparen/te spreiden. Ik kom zeker terug voor onderhoud en reparatie.

Top service en wederom weer goed geholpen door van Egmond!!

Top geholpen door Peter!! Auto is super netjes afgeleverd door het team van van Egmond!!

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug