Ze hebben mij heel goed geholpen had bijna elke week contact met de werkplaats kreeg een goede uitleg alleen administratie en grantie moeten wat makkelijker gemaakt worden ging over mijn Quadro qv3

Klantvriendelijk

Als klant wordt je prima geholpen Reageren prima op vragen en zijn concreet in de afhandeling daarvan. Service afspraken komen zij prima na!

snel gehandeld en meedenkend en snel verholpen

Ik ben zo goed geholpen ,en ze denken ook een met je mee. Dat was in mijn situatie heel erg fijn. Nogmaals dank.

goed!!!

onze ervaring met autocentrum van egmond is zeer goed netjes ontvangen een goede verkoper alles goed geregeld qua nieuwe auto dus zeer tervree en heerlijke koffie dat is ook belangrijk

Vriendelijk, maar overprijsd

Het werk (verversen ATF Multitronic) is weliswaar uitgevoerd, maar boven het werkplaatstarief zijn er nog 29,50 +BTW voor "Bosch testapparatuur / VCDS" berekend. Het gebruik van gereedschap zou normaal in het werkplaatstarief zijn inbegrepen, en bij eerdere bezoeken was dat ook zo. Wordt volgende keer misschien ook nog het gebruik van schroevendraaiers apart berekend?

Afspraak van A tot Z geregeld en nagekomen.

Vanaf het maken van een afspraak tot het bespreken van een rekening of offerte allemaal duidelijk en goed geregeld. Top ga zo door!!!

Een goede service, er wordt met je meegedacht.

klant vriendelijk

mijn ervaring met AC van Egmond is uitstekend. Vriendelijke verkoper maar dat kan ook niet anders met dezelfde achternaam.

Goed geholpen vriendelijke mensen!

Wij werden vriendelijk ontvangen, goed voorgelicht. Geduld met ons getwijfel dit als positief ervaren. Lekkere taart na aankoop.

Nog nooit zo’n goede service meegemaakt!

Heel tevreden over autocentrum Van Egmond! Deze week een auto gekocht voor een fijne en eerlijke prijs met inruil van onze oude auto. Tijdens de terugrit helaas vrij snel met pech komen te staan door een kleine menselijke fout,(slang van de koelvloeistof losgeraakt) en dit is echt direct perfect opgelost. Medewerker kwam in korte tijd naar ons toe met een top leenauto, en heeft onze nieuwe auto de volgende dag meteen perfect in orde gemaakt. Veel excuses ontvangen en nog een prachtige bos bloemen erbij gehad. Goed contact, snel reactie en top auto’s voor eerlijke prijzen. Zeer vriendelijke en kundige medewerkers en eigenaar. Zeker een aanrader!

Prima Garagebedrijf, Communicatie korte lijnen,denken mee met de wensen van de klant.

Dat het ondanks in de drukke tijd de werkplaats als een goed geoliede machine door draait. Er wordt altijd wel voor een oplossing gezocht als er bij de klant een onverwacht probleem is.

Weer top service

De service is altijd goed. Had aangegeven wat mijn wensen waren. Geen verkoop praatjes maar gewoon waar het opstaat. Al meerdere auto’s bij hun gehaald.

Goede, snelle service. Klant vriendelijk. Fijne garage!

Zeker een aanrader!

goed begin, beetje slordige afwerking, goed besproken

informatieve ronde langs beschikbare auto's. afspraak over betaling niet doorgegeven aan administratie. geholpen bij vervangen van standaard navigatie, maar wat gehaast.

Ben al jaren tevreden hoe ze hier te werk gaan

Dat ze altijd eerst overleggen met mij voordat ze iets vervangen ivm de kosten hiervan.Dan kom ik niet voor een verrassing te staan wat betreft de kosten hiervan.Altijd goede service !!!

De spoedreparatie ging goed; informatie erover kon beter.

Wanneer en hoe de spoedreparatie kon gebeuren en het betreffende onderdeel aanwezig was bleef een tijd onduidelijk. Als je zit te wachten is informatie krijgen belangrijk; toezeggingen over terugbellen leiden enkele malen tot niets. Nu moest ik zelf meerdere keren bellen. Toen de planning eenmaal duidelijk was ging alles verder vlot, zoals gebruikelijk.

Onvoorziene problemen zijn goed opgelost

Er waren bij reparatie wat onvoorziene problemen ontstaan, deze zijn prima opgelost.

Goed als altijd

Gewoon een fijne vakgarage met verstand van zaken

Goed en snel geholpen

Prima ervaring.

Wederom bewezen dat slogan ook echt werkelijkheid is.

Voor kleine vakantie check waaruit groot probleem bleek. Met de service opgelost om zelfs vanuit Apeldoorn een onderdeel te halen. Thans!

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Fijn dat ze voor onze vakantie gebreken hadden gevonden terwijl we alleen voor een trekhaak kwamen! Kost wel wat, maar kunnen nu gerust op vakantie. Gelukkig op korte termijn ook reparatie uitgevoerd. Factuur per e-mail ook wel zo makkelijk.

Snel, meedenkend en oplossingsgericht.

Ik wilde al langere tijd een auto kopen, dit heb ik ook besproken met Peter. Na verschillende opties besproken te hebben heb ik uiteindelijk de juiste auto gevonden. De afhandeling was snel en netjes. Helemaal super!

Bedrijf om trots op te zijn

Altijd vriendelijke ontvangst, goede service. Kreeg auto mee zonder dat deze besteld had en gratis

Altijd vriendelijk en goede service

Komen al jaren bij AC van Egmond, altijd te vreden en naar behoren geholpen. Klantvriendelijk, goede expertise en snelle service. Denken altijd mee en overleggen wat wel en niet te doen.

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug