Top,zo als altijd!

Goed overleg over eventuele kosten bij APK en grote beurt .

Prettig en gastvrij

Bovengenoemd is m.I al duidelijk.

Geweldige service !!!

In één woord geweldig Denken met je mee en vooral snelle service

Top .

Vriendelijk, behulpzaam, gewoon alles is top ..ik miste alleen het emmertje euretesoep. Ha ha ..

snel en goed werk

snel en goed werk

Fijne werkgevers, fijn contact

Het is mij al een aantal keer opgevallen dat mijn berekening niet overeenkomt met de uiteindelijke factuur. Er worden dan bedragen gezegd, maar de arbeidskosten (werkplaatskosten) worden daar niet bij vermeld. De factuur is dan altijd hoger, waardoor frustratie kan ontstaan.

Goede service en eerlijk advies

Ik ben bij AC van Egmond geweest voor het groot onderhoud van mijn Seat en ben daarbij goed geholpen. Ze gaven eerlijk advies in wat ik beter wel en niet aan de auto kon laten vervangen/ repareren en hebben dit vervolgens keurig verzorgd.

Prima en vakbekwaam Autocentrum

In de zoektocht naar een betrouwbare auto een goed advies ontvangen en daarbij volledige ont zorgt. Met als resultaat een goede inruil en de gewenste auto.

Als vanouds: uitstekend

Zie boven

Keurig en vakkundig geholpen zoals altijd

Een zeer nette en vakkundige Garage met fijn personeel, waar je altijd goed geholpen wordt, en die altijd zeker rond de kerstdagen wat extra's hebben voor de klant, kalender met deze keer een Liter snert als extra, komt gewoon heel vriendelijke en klantgericht over.

Uitstekend.

Wederom uitstekend geholpen en er is met me meegedacht voor een oplossing. Bedankt weer voor de fijne service.

Goed advies. Prima onderhoud. Goede service

Top tent

Goed geholpen Top service Klant vriendelijk Lekkere koffie

Zoals altijd, de klant is koning!

Goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto.

Heel tevreden over vriendelijkheid, service en snelheid

Auto is gekeurd en bleek op een aantal vlakken wat prijzige ingrepen/onderhoud nodig te hebben.

Zeer goede en eerlijke service

Heel blij met de service! Ze hebben de APK beurt weer goed verzorgd en meeg gedacht over wat echt moest gebeuren en wat nog even kan wachten tot een later moment.

Duidelijk en goed

Duidelijkheid in zaken en afhandeling bij aankoop en inruil auto. En leuke attentie in vorm van een taart. Willy en Aad Dolle

Echt een aanrader

Staan altijd voor je klaar.

Prima, ik kom graag terug.

Vriendelijk, vertrouwd, behulpzaam en alles in overleg!

Vriendelijk, behulpzaam en snelle hulp.

Ze hebben tijd en ze luisteren. Ook fijn dat de klanten, later, de kosten van reparaties kunnen overmaken.

Ben altijd al goed geholpen

Ben altijd al goed geholpen

Perfect geholpen, goede qualiteit

Goed geholpen, nette prijs.

Prima geholpen

Zowel voor de inruil als de gekochte auto,een prima prijs

Super service

Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen en altijd goede service. Nooit meer een andere garage.

Wordt altijd netjes geholpen

Ze staan altijd voor je klaar

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug