Zoals altijd, de klant is koning!

Goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto.

Heel tevreden over vriendelijkheid, service en snelheid

Auto is gekeurd en bleek op een aantal vlakken wat prijzige ingrepen/onderhoud nodig te hebben.

Zeer goede en eerlijke service

Heel blij met de service! Ze hebben de APK beurt weer goed verzorgd en meeg gedacht over wat echt moest gebeuren en wat nog even kan wachten tot een later moment.

Duidelijk en goed

Duidelijkheid in zaken en afhandeling bij aankoop en inruil auto. En leuke attentie in vorm van een taart. Willy en Aad Dolle

Echt een aanrader

Staan altijd voor je klaar.

Prima, ik kom graag terug.

Vriendelijk, vertrouwd, behulpzaam en alles in overleg!

Vriendelijk, behulpzaam en snelle hulp.

Ze hebben tijd en ze luisteren. Ook fijn dat de klanten, later, de kosten van reparaties kunnen overmaken.

Ben altijd al goed geholpen

Ben altijd al goed geholpen

Perfect geholpen, goede qualiteit

Goed geholpen, nette prijs.

Prima geholpen

Zowel voor de inruil als de gekochte auto,een prima prijs

Super service

Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen en altijd goede service. Nooit meer een andere garage.

Wordt altijd netjes geholpen

Ze staan altijd voor je klaar

zoals altijd- klantvriedelijk, betrouwbaar en goed

Heel gemakkelijk om een afspraak te maken. Alles heel duidelijk en vlot. Alleen maar goede ervaringen.

De eerste die ik daar tegenkom is Jan.Dan praten we wat heen en weer over wat moet gebeuren met ons ijzeren paard en wat nog een poosje uitgesteld kan worden, Prima gasten daar bijAutocentrum van Egmond.

Kan beter.

Vorige week donderdag met lichte schade voor prijsopgaaf langs geweest. Over het kostenplaatje moest worden overlegt en zou hierover worden teruggebeld. Inmiddels 1 week verder, helaas geen contact meer gehad. Voel mij als klant hierin niet serieus genomen, jammer. Werd eerder wel tot tevredenheid geholpen.

Goed geholpen

Goed geïnformeerd en mijn auto laten onderhouden na behoren

top

Motor Quadro verkocht via dit fijne autocentrum, en bij hun een leuke VW Up gekocht. Fijne medewerkers die weten waar ze het over hebben en je met raad en daad bijstaan en voor mij de beste prijs voor mijn inruil hebben bemiddeld

Ik ben heel goed geholpen

Ik had schade aan mijn auto en ben heel goed geholpen

Goede controle auto en vakkundige reparaties

zeer snelle service.

Bij aanbieding van keuring/reparatie altijd van te voren telefonisch overleg en uitleg van de kosten. ik ben altijd dik tevreden!

Super ervaring!

Vanuit het Brabantse in Rijnsburg een auto gaan kopen ? Het is zeker aan te raden bij deze garage. Geweldige service en gastvrijheid! Zeer klantvriendelijk in de verkoop en bij aankomst van de werkplaats. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Een echte aanrader !

warme service

De uitleg van het wat en waarom moet worden gerepareerd is heel goed.

een bedrijf met hart voor hun klanten en hun vak

Kwaliteit en klanttevredenheid zijn populaire termen waar meer dan genoeg mee wordt geadverteerd. Helaas is het vinden van een bedrijf die het waarmaakt net als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Mijn ervaringen met Autocentrum Van Egmond zijn top. Het is een familiebedrijf dat het hart voor hun vak gelukkig nog op de goeie plek hebben zitten. Hele fijne, normale mensen in de omgang die werkelijk luisteren, meedenken en je meteen het gevoel geven dat je op de goede plek bent. Als ze iets fout hebben gedaan zijn ze daar eerlijk over en wordt gezocht naar andere oplossingen zonder torenhoge facturen te sturen en gaan ze door tot alles is opgelost. Zo win je nou klanten. Kunnen een hoop bedrijven wat van leren. Bedankt! Ga zo door jongens!

Super, goed geholpen

Langevaart 1 A