Wordt uitstekend geholpen Ben blij dat ik bij jullie klant ben.

Wij zijn prettig geholpen.

Vanaf het eerste telefoontje tot en met de aankoop is alles soepel verlopen met als conclusie dat van Egmond een aanbevelingswaardig bedrijf is.

Voorhout

I had a pleasant experience, they are experienced and sensible people, they are very fast, thank you for your promptness, we recommend you to all our friends

heel goed!

Als nieuwe klant ben ik prima geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

goede en nette afhandeling.

zeer goed geholpen.

Prima geregeld.

Voor het eerst mijn TT voor onderhoud en andere mankementen gebracht. Keurig geregeld.

goed overleg, goed afgewerkt

perfect, al meer dan 20 jaar

alle reparaties aan de auto worden van te voren besproken, zeer vriendelijk en professioneel personeel.

Afspraken goed nagekomen

Bij calamiteit behulpzaam

niks bijzonders, gewoon wat ik gewend ben met een lekker bakkie koffie

gewoon goed. net als vroeger SMS

Super fijne service!

Vriendelijke en goede service. Denken mee.

schitterend

komen afspraken na, en informeren je over de kosten.

Zoals altijd weer buitengewone kwaliteit en service

Al jarenlang klant bij dit garage bedrijf. Nu een andere auto aangeschaft en zoals altijd weer uitstekend geholpen door het deskundige personeel.

Betrouwbaar, behulpzaam en vakmanschap

Kom al ruim 40 jaar bij deze garage en waardeer hun vakmanschap, geleverde kwaliteit en omgang met klanten.

Top. Alles van te voren goed doorgesproken.

Ik geef nooit een 10. Maar eigenlijk is die verdient.

Alles netjes volgens afspraak

Als je je auto komt brengen wordt de afspraak met je doorgenomen. En eventuele aanvullingen toegevoegd zodat er geen verwarring ontstaat. Als je auto klaar is wordt je netjes gebeld. Helemaal top!! Leuk team ga zo door!

Top zoals altijd.

Van a tot z maken ze hun afspraken waar.

Professional

Klant voor all twelve jaar en altijd de zelfde gevoel. Ik ben de klant. Top service van en top bedrijf. Een van de redenen waarom ik hebben weer en auto van de vw greop gekozen. Alvast bedankt en ik hopen van veel meer jaren en klant te blijven groetjes David

Zoals altijd goed

Altijd vriendelijk ontvangen en als er wat is wordt je goed op de hoogte gehouden over het hoe en wat.Ben al jaren een zeer tevreden klant !!

Correct

Ervaring is goed en vakkundig.

Altijd goed en deskundig geholpen.

Ik kan altijd terecht voor advies en kleine reparaties zonder afspraak

altijd vriendelijk en snel

Snelle, goede service. erg prettig

Top, weten wat service is

Van Egmond is voor ons bedrijf een partner waar wij op kunnen rekenenen. Altijd staan ze klaar met een oplossing, waar andere afhaken zorgt van Egmond dat wij verder kunnen met ondernemen.

Professioneel en zeer vriendelijk

Goede ervaring.