Alles netjes volgens afspraak

Als je je auto komt brengen wordt de afspraak met je doorgenomen. En eventuele aanvullingen toegevoegd zodat er geen verwarring ontstaat. Als je auto klaar is wordt je netjes gebeld. Helemaal top!! Leuk team ga zo door!

Top zoals altijd.

Van a tot z maken ze hun afspraken waar.

Professional

Klant voor all twelve jaar en altijd de zelfde gevoel. Ik ben de klant. Top service van en top bedrijf. Een van de redenen waarom ik hebben weer en auto van de vw greop gekozen. Alvast bedankt en ik hopen van veel meer jaren en klant te blijven groetjes David

Zoals altijd goed

Altijd vriendelijk ontvangen en als er wat is wordt je goed op de hoogte gehouden over het hoe en wat.Ben al jaren een zeer tevreden klant !!

Correct

Ervaring is goed en vakkundig.

Altijd goed en deskundig geholpen.

Ik kan altijd terecht voor advies en kleine reparaties zonder afspraak

altijd vriendelijk en snel

Snelle, goede service. erg prettig

Top, weten wat service is

Van Egmond is voor ons bedrijf een partner waar wij op kunnen rekenenen. Altijd staan ze klaar met een oplossing, waar andere afhaken zorgt van Egmond dat wij verder kunnen met ondernemen.

Professioneel en zeer vriendelijk

Goede ervaring.

super snel geholpen

super snel geholpen altijd even vriendelijk . al jaren klant.

Uitstekend, werkelijk dienst verlenend. Wordt meegenomen in beslissingen, vooraf.

Service

uitstekend

Aanschaf nieuwe tweedehandsauto, afvoer oude auto, administratie, verschaffen leenauto, alles uitstekend verzorgd. Zal altijd blijven terugkomen.

Fijne service

Goed, deskundig en vriendelijk geholpen !!!

Een Top garage waar de klant nog koning is !!!

Een hoop geld en desalniettemin een paar fouten

Het was prettiger geweest als ik vooraf was geïnformeerd over alles wat gedaan moest worden bij deze beurt. Nu kwam het als een onaangename verrassing. De factuur was fout — veel te veel koelvloeistof berekend. Een ander punt (ventiel) onderzoeken jullie nog. Jullie reactie was best komisch. Na nieuwe banden en uitkijken kwam er toch een melding dat de spanning niet ok was. Na telefonisch overleg konden we het zelf herstellen. Maar toch.

Kwaliteit, service en altijd vriendelijk bij garage van Egmon

Al jaren klant!

De behandeling als klant is hier uitstekend en volledig transparant

Goede afspraken, eerst overleg voordat een wat duurdere reparatie wordt uitgevoerd. Je voelt je als klant echt Koning.

Alles is goed geregeld!

Bij binnenkomst altijd een fijn praatje. De leenauto stond klaar en was helemaal in orde. Er wordt goed gecommuniceerd met wat er aan de auto moet gebeuren. Als de auto klaar staat krijg je een berichtje. Al met al een top ervaring.

Geweldige service

Mijn tweede T-Cross gekocht bij AC v Egmond was weer fijn om hier een auto te kopen de sevice was weer perfect

Goede service, snelle actie en een lekker bakje koffie

Tevreden

Hele vriendelijke ontvangst. Goede communicatie waarbij de medewerkers het gevoel geven goed mee te denken met de klant en zijn in portemonnee

Klantvriendelijk, duidelijk. Hebben de tijd genomen om alles netjes af te handelen. Taart ontvangen bij aankoop auto, erg verrast. Jammer dat de auto niet optimaal was gepoetst.

Prima service!

Snel en goed geholpen.

Weer SUPER zoals altijd

Een prettig contact en altijd professioneel geholpen. Denken met je mee in oplossingen ipv gaan voor de duurste optie. Een fijn en vertrouwd adres!

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug