Fantastisch

Deze autogarage zit aangesloten bij de verzekering die ik heb. Super vriendelijk personeel. Ik werd halverwege de dag gebeld dat er meer schade was gevonden. Garage had al contact gehad met verzekering en alles was al geregeld! Ook hebben ze zomaar even m’n bumper weer gemaakt!

Geweldig bedrijf

No nonsens, doe maar gewoon! Hartelijke ontvangst, goede uitleg, denken mee, we hadden gelijk een goed gevoel! En hele mooie, goede auto's! Zeker een aanrader!

super dat ik nog zo snel geholpen kon worden

Er zat een elektrische storing in mijn Tiguan. Bij Wittebrug Noordwijk was de eerste mogelijkheid 9 feb om te kunnen uitlezen en evt verder. Ik kon er wel verder mee rijden..... Echter vandaag 20-1-2023 wil ik met de auto naar Oostenrijk. Na het eerste telefoontje kon ik die middag nog bij Van Egmond terecht om uit te lezen. De storing, vermoedelijk verdeler trekhaakelektra werd uitgeprogrammeerd. Een vervolgafspraak kon op 17-1 gemaakt worden. De analyse bleek juist. Vocht in de verdeler in de C stijl. Met mijn expertise (brandonderzoeker Veiligheidsregio) had wanneer de zekeringen niet tijdig waren gesmolten mijn auto op onverklaarbare wijze onderweg in de brand gevlogen. Ik ga hier zeker nog mee naar Wittebrug, daar is de trekhaak destijds gemonteerd. Uitstekende service, en toelichting gegeven. nb Het kapje van de verdeler is nu ook anders gemonteerd, stekker naar beneden en nog een plastic zakje erover! Om het beter tegen vocht te behoeden.

Snel en vakkundig

Goede en snelle Service

Super garage goed geholpen

Snel klaar goede service

Topservice

Van te voren erg duidelijk wat de kosten zijn bij een reparatie of onderhoud.

Betrouwbaar, vakkundig en zeer goede service

Betrouwbaar, vakkundig en zeer goede service. Kom er al jaren....ben altijd zeer tevreden. Geeft een veilig en vertrouwd gevoel om mijn auto hier in onderhoud te hebben.

Prettige ervaring voor de eerste keer als klant.

Prettig

Altijd in orde

Denken goed met je mee

Staan gelijk klaar voor je en werken de autoschade netjes af.

Vriendelijk en oplossingsgericht

Minder duur dan de dealer maar wel kleinschaliger (dus je spreekt de monteur nog eens) en efficiënter.

Prima gasten

Net bedrijf waar een mooi jong team je graag wilt helpen om je wensen te vervullen

Goede service!

Zeldzaam goede service. Werd direct te woord gestaan bij brengen van de auto. Werd gebeld om de werkzaamheden en de bijbehorende kosten door te nemen. Auto was ruim voor de afgesproken tijd klaar om opgehaald te worden en waar ik helemaal gelukkig mee was, mijn auto was gewassen en gestofzuigd!

Tot heden te vreden

Tot nu toe,

Goede service en snelle levering

Via marktplaats contact gezocht, werd netjes te woord gestaan en kon ook snel komen kijken met een afspraak. Mijn vrouw wilde op de maandag ook nog langs om te kijken en evt een tweede kleine auto aan te schaffen. Bedrijf was gesloten op maandag maar ging wel open omdat dit de enige dag was dat wij samen konden. Netjes te woord gestaan en 2 autos aangeschaft en 2 autos ingeruild. En ook nog een lekkere taart gekregen ;) dat is altijd leuk. Bedankt voor de service en de snelle levering van nog geen 2 weken. (Top)

Goede service, alles verliep prima naar wens.

Zeer persoonlijk als klant behandeld.

Prima geholpen

Prima zaak, komen afspraken na en luisteren naar wensen of aanmerkingen. Na een proefrit was de auto de andere week klaar. Top!

Goede en snelle service (er wordt fijn meegedacht)

Een autobedrijf zoals een autobedrijf bedoeld is. Met kennis van zaken, snel reageren, afspraken nakomen en meedenken.

Goede Service

Snel en vakkundig geholpen Gebracht voor service beurt Meerwerk werd eerst netjes voor gebeld en overlegt, mbt kosten etc Dus je komt niet voor een verassing te staan Als je de factuur krijgt

Weer een mooie deal gesloten

Meer dan 35 jaar geleden voor het eerst binnengestapt. En sindsdien komt iedere volgende auto hier vandaan. Persoonlijke aanpak speelt een grote rol. Plus het feit dat er naar klanten geluisterd wordt. Waarom zou ik elders gaan kijken.

Weer een mooie deal gesloten

Meer dan 35 jaar geleden voor het eerst binnengestapt. En sindsdien komt iedere auto van ons hier vandaan. Persoonlijke aanpak speelt een grote rol. En er wordt naar mij als klant geluisterd. Waarom zou ik ergens anders gaan kijken?

Weer een mooie deal gesloten

Meer dan 35 geleden voor het eerst binnengestapt. En sindsdien komt iedere auto hier vandaan. Persoonlijke aanpak speelt een grote rol. Plus het feit dat er naar klanten geluisterd wordt. Waarom zou ik elders gaan kijken?

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug