Al jaren een hele goede ervaring met AC

Hele goede service, vriendelijk

Correct

Alles wordt goed geregeld en voor een redelijke prijs

goede en efficiënte service, uitstekende locatie

Service was snel, communicatie was erg goed. Kortom, uitstekende service. Ik zal terugkomen.

Ronduit klasse!

Het team van Jan en John is bijzonder goed op elkaar ingespeeld. Duidelijk in de communicatie, gastvrij, professioneel en betrouwbaar.

Wordt altijd correct geholpen

zie boven

Goede service ben tevreden

goede service ben tevreden

Betrouwbaar

Betrouwbare VAG specialist voor onderhoud van mijn Tiguan met 220 k op de teller.4

Gewoon goed

Er word naar je geluisterd de tel terug koppeling over de reparatie was top en werd vriendelijk te word gestaan

content

,jd zie fs gisteren zie boven vermelding

aandacht voor de klant, en goede afspraken maken

Niet je laten leiden alleen door de uitdraai van de service interval/inspectie rapport uit de boordcomputer, maar ook luisteren naar de klant betreffende aantal km die er met het voertuig worden gemaakt.

Helemaal top

Voor de 1e keer bij deze garage met mijn vw. Ik blijf nu vaste klant zo tevreden met de service die ik kreeg!

Kleinschalige en prettige garage

Persoonlijke benadering, goed contact over de werkzaamheden.

Heldere communicatie, prima service!

Prima service, duidelijke uitleg. Duidelijke prijzen. Kortom aan te bevelen!

Weer tevreden

Keurige service, goede informatie en overleg over kosten, afspraken worden nagekomen.

Prima bedrijf

Ben er al jaren klant en leveren goede service. Zeer tevreden

Vriendelijk en duidelijk personeel.

Mijn auto stopte ermee, er kwam een monteur met landwegen die terplekke probeerde het probleem te vinden. Helaas lukte het niet ter plekken het probleem op te lossen en de auto werd opgeladen. Toen het probleem bekent was werd er duidelijk met mij gecommuniceerd (ondanks verschillende partijen). Snel was de auto gerepareerd en kon ik deze weer ophalen. Service, 9.5 Prijs, 7.5 (er waren meerdere opties)

Fijne garage

Dit is gelukkig nog een garage waar je nog in de werkplaats naar binnen kan kijken en fijn geholpen wordt. Jammer dat er niemand meer is om je even thuis te brengen 3 km verder op in Katwijk. We kunnen u wel een leenauto meegeven. Ook fijn natuurlijk. Bij t ophalen van mijn auto zie ik plots een bord op de balie. Het zal toch niet he. Jawel hoor, toch een stevige prijs voor 7 km rijden en een auto voor de deur. Graag even de klant op het bord attenderen volgende keer is wel zo prettig.

Ben altijd goed behandeld bij jullie.

Ik heb een ster open gehouden voor verbeteringen . Ik ben dik te vreden .

Zoals gewend al vele jaren prima service.

Al bijna 40 jaar vaste klant en zeer tevreden over service. Afspraken worden nagekomen en er vindt altijd overleg plaats bij grote reparaties. Dus geen verrassingen.

Prima vakgarage met dorpse service

Hier word service en vakkennis met hoofdletters geschreven Elke keer met al onze auto’s prima geholpen zoals het hoort

Super service

Fijne communicatie en super service. Vakmanschap zeer goed!

Topservice!

Supersnelle service, vriendelijke medewerkers.

Fantastisch

Deze autogarage zit aangesloten bij de verzekering die ik heb. Super vriendelijk personeel. Ik werd halverwege de dag gebeld dat er meer schade was gevonden. Garage had al contact gehad met verzekering en alles was al geregeld! Ook hebben ze zomaar even m’n bumper weer gemaakt!

Geweldig bedrijf

No nonsens, doe maar gewoon! Hartelijke ontvangst, goede uitleg, denken mee, we hadden gelijk een goed gevoel! En hele mooie, goede auto's! Zeker een aanrader!

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug