goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd van dienst, service gericht, gevoel dat je kalnt bent en er toe doet

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben en wat oudere auto en de garage denkt altijd goed mee om te bepalen of een reparatie wel echt nodig is.\r\nDe prijs is wat aan de hoge kant, waardoor je gevoelig blijft voor aanbiedingen van concurrenten. Tot dusverre geeft het vertrouwen in de deskundigheid de doorslag.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij voelen ons geen nummer bij het bedrijf en vinden het prettig dat er al jaren dezelfde mensen werken.Ze overleggen altijd als er iets bijzonders gedaan moet worden met de auto en geven goed advies.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snelle service en betrouwbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel Goede tot zeer goede service en deskundigheid. \r\nBedrijf maakt een betrouwbaar en gedegen indruk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aleen maar goede ervaringen, men staat altijd direct voor je klaar en is flexibel in geval van spoed klussen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voeren werkzaamheden uit volgens afspraak. Overleggen waar zinvol met de klant. Geven blijk van jarenlange ervaring. Kijken verder dan wat de computer diagnose aangeeft. Door de kleine schaal zijn de communicatie lijnen kort. Waardoor iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het het geheel. En er geen hokjes geest heerst. Geen kritiek maar wel een advies: Geef de vervangen onderdelen standaard terug. Dat geeft nog meer duidelijkheid.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een afspraak te hebben gemaakt over het aanschaffen van een nieuwe polo kon ik snel ter zake komen met de heer P. Ravensbergen. Hij besprak en bekeek alle mogelijke opties waardoor wij snel tot een positief besluit konden komen. Geen geslijm of andere vervelende dingen waardoor je je als koper ongemakkelijk zou kunnen voelen. Top!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zoals altijd snelle service goed advies nette prijs
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima bedrijf en klantvriendelijk

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nette tweedehands auto gekocht (met taart bij de aflevering!) en vriendelijk geholpen bij de aankoop. Helaas wel wat slordigheden bij de aflevering en onderhoudsbeurt (conform fabrieksopgaaf). O.a. stoffen doek gevonden onder motorkap (bij bewegende delen) half-losse electra kabel bij de accu en veel te lage spanning reservewiel. Dit lijkt op mij op kleine slordigheden wegens tijdsgebrek o.i.d. Gezien de rest van de beoordelingen is dit wellicht een incident.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alle medewerkers staan altijd klaar om problemen op te lossen,\r\nen op korte termijn indien noodzakelijk. Goede sfeer in garage.\r\nSuper team!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn top.\r\nZowel op het gebied van verkoop en onderhoud, allemaal hele aardige mensen welke voor hun vak staan.\r\n\r\nIn mijn vorige beoordeling heb ik me negatief uitgesproken over de module Wat Kost Dat.\r\nInmiddels heb ik een keurige brief mogen ontvangen, waarin de fout wordt toegegeven en dat hierdoor bij de volgende service € 65,00 in mindering zal worden gebracht.\r\n\r\nDit vind ik nog eens service en dat mag gezegd worden, is er iets niet goed dan hoor je het / deel ik het en nu mag van mijn ook een ieder de oplossing weten.\r\nDe komplimenten naar het hele team. \r\n\r\nGroeten en nogmaals danks.\r\n\r\nRoeland den Tuinder een tevreden VW cabrio rijder uit Hoek van Holland
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en behulpzaam personeel, met veel flexibiliteit. Ik kom hier al jaren met tevredenheid voor onderhoud of reparatie.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. De score voor service en deskundigheid is een beetje gokken omdat we alleen een andere auto gekocht hebben.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend