First

I'm happy. You returned an almost new car to me.

• Would you recommend us? Yes

Top service waar met je meegedacht wordt!

Ik ben ontzettend goed geholpen door deze garage! Mijn auto, die ik bij een andere garage had gekocht, bleek een probleem met de versnellingsbak te hebben. Ze hebben me snel en vakkundig uit de brand geholpen. Ondanks dat de kosten hoog waren (door de nieuwe versnellingsbak), waren ze hierin erg soepel en meedenkend. Echt topservice en fijn contact, een garage die nog met je meedenkt en betrouwbaar is!

betrouwbaar

ik weet waar ik aan toe ben, wordt goed geinformeerd

Vriendelijk en kundig

Je word goed op de hoogte gehouden van eventuele bijkomende problemen

Positieve ervaring.

Goede ervaring duidelijke prognose wat het onderhoud gaat kosten en geen lange wachttijden voordat je terrecht kunt.

Vakkundig, toegewijd en vriendelijk

Tevreden klant sinds jaren. Betrouwbare en vriendelijke service!

Lekker snel en makkelijk.

Goede service snel en makkelijk.!!

Het was een duidelijk verhaal, rekening was netjes gespecifiseerd en de huur auto was ook netjes, dus geen klagen

service gericht en klantvriendelijk

Supersnel en fijn geholpen

Mijn auto gaf aan dat bandenspanning niet goed was , gebeld, mocht direct komen en werd direct geholpen! Toppersssss, alle medewerkers zeer vriendelijk!

Prima service !!

Mijn 2de auto aangeschaft,onwijs goed geholpen!

Vertrouwd

Vriendelijk ,eerlijke garage.

Goede service gehad

Wij waren blij dat de auto ook was schoongemaakt, daar waren we door allerlei ziekenhuis perikelen zelf niet aan toegekomen!

De service is gewoon geweldig.

Heel erg tevreden. Top garage!

Mijn vertrouwen hebben zij.

Gesproken en proefgereden met techneut nadat initieel de storing zich niet voordeed. Kwam ervaren en vertrouwenwekkend over. Ook de backoffice komt proactief over. Lijkt mij een goed geleid bedrijf.

Goede garage maar aan de prijzige kant !

Vriendelijke service

Fijn dat mijn auto een week mocht blijven staan ivm vakantie. Auto schoon van binnen en buiten!!

altijd te vrede, snelle, vriendelijke service

kom al jaren bij AC van egmond, altijd staan ze voor je klaar voor vragen, reparatie en het meedenken. Onze auto ook bij via hun gekocht bij een andere dealer. de service is top.

Behulpzaam

Staan direct voor je klaar

Top!

Hele goede service, heel blij mee! Hier is de klant koning.

Eerlijke garage, goede service.

Snel een afspraak kunnen maken. Eerlijke prijzen en netjes afgeleverd. Wel in de communicatie vooraf nog wat te verbeteren. Ze zouden vooraf de onderhoudshistorie opzoeken en delen maar dit is na 2x navragen niet gebeurd.

Goede service en netjes uitgevoerd.

Geweldige service

Op donderdag met pech bij autocentrum van Egmond beland. De auto startte ineens niet meer. Hij is uiteindelijk nog voor het weekend weer gemaakt, en in de tussentijd hebben wij een vervangend voertuig kunnen gebruiken zodat ik toch naar mijn werk kon zonder problemen. De service omschrijf is als uitstekend en net even een stapje extra zetten. Nogmaals bedankt mannen!

Top!

Mensen die weten waar ze over praten. Helpen direct als ze de mogelijkheid hebben. Zeker een aanrader voor iedereen die een garage zoekt die met je mee denkt!

Altijd goed hier

Wordt altijd van tevoren gebeld en overlegd over kosten wat ik heel fijn vindt

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug