Goede snelle service

Goede snelle service

Garage met vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk personeel

Wordt voor een reparatie wordt uitgevoerd, uitvoerig van te voren op de hoogte gebracht wat de reparatie inhoudt en wat het kost. Ook wordt advies gegeven van wat noodzakelijk is en niet. Van te voren de mogelijkheid vervangend vervoer te regelen

goed overleg afgesproken prijzen

Perfect!

Hele goede en vriendelijke service. Top!

Superblij met onze Seat Leon FR!!

Gastvrij, klantvriendelijk, occasion tip-top met heerlijk verse slagroomtaart opgehaald.....

Fantastisch service met ongekende klantvriendelijkheid!

Iedere keer als ik kom of als ik bel, met vraag of probleem, dan wordt er keurig en geduldig geluisterd en naar een oplossing gezocht. De garage inclusief monteurs zijn top. Helaas niet goedkoop, maar dubbel en dwars waard.

Zeer snel geholpen ondanks dat ik geen afspraak had gemaakt.

Auto gebracht voor APK en grote beurt, netjes op de hoogte gehouden van de gebreken en wat de kosten daarvan waren. Super tevreden.

First

I'm happy. You returned an almost new car to me.

• Would you recommend us? Yes

Top service waar met je meegedacht wordt!

Ik ben ontzettend goed geholpen door deze garage! Mijn auto, die ik bij een andere garage had gekocht, bleek een probleem met de versnellingsbak te hebben. Ze hebben me snel en vakkundig uit de brand geholpen. Ondanks dat de kosten hoog waren (door de nieuwe versnellingsbak), waren ze hierin erg soepel en meedenkend. Echt topservice en fijn contact, een garage die nog met je meedenkt en betrouwbaar is!

betrouwbaar

ik weet waar ik aan toe ben, wordt goed geinformeerd

Vriendelijk en kundig

Je word goed op de hoogte gehouden van eventuele bijkomende problemen

Positieve ervaring.

Goede ervaring duidelijke prognose wat het onderhoud gaat kosten en geen lange wachttijden voordat je terrecht kunt.

Vakkundig, toegewijd en vriendelijk

Tevreden klant sinds jaren. Betrouwbare en vriendelijke service!

Lekker snel en makkelijk.

Goede service snel en makkelijk.!!

Het was een duidelijk verhaal, rekening was netjes gespecifiseerd en de huur auto was ook netjes, dus geen klagen

service gericht en klantvriendelijk

Supersnel en fijn geholpen

Mijn auto gaf aan dat bandenspanning niet goed was , gebeld, mocht direct komen en werd direct geholpen! Toppersssss, alle medewerkers zeer vriendelijk!

Prima service !!

Mijn 2de auto aangeschaft,onwijs goed geholpen!

Vertrouwd

Vriendelijk ,eerlijke garage.

Goede service gehad

Wij waren blij dat de auto ook was schoongemaakt, daar waren we door allerlei ziekenhuis perikelen zelf niet aan toegekomen!

De service is gewoon geweldig.

Heel erg tevreden. Top garage!

Mijn vertrouwen hebben zij.

Gesproken en proefgereden met techneut nadat initieel de storing zich niet voordeed. Kwam ervaren en vertrouwenwekkend over. Ook de backoffice komt proactief over. Lijkt mij een goed geleid bedrijf.

Goede garage maar aan de prijzige kant !

Vriendelijke service

Fijn dat mijn auto een week mocht blijven staan ivm vakantie. Auto schoon van binnen en buiten!!

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug