Staan altijd voor je klaar

Snelle service, aanpak en goede communicatie

Erg goed en snel

De APK was snel gedaan, kon de auto ‘s middags alweer ophalen.

Fijn geholpen

!

Altijd kundig en eerlijk

Altijd goede ervaring bij v Egmond

Ze doen wat ze zeggen!

Goede service en houden zich keurig aan de afspraak!

Communiceren erg goed over alle stappen

Zeer open en duidelijke communicatie en ik woirdt altijd keurig geholpen.

Topservices

Denken en schakelen snel mee bij gevonden auto elders in het land om deze aan te kopen voor klant. Bedankt Rik, Suup geregeld!

Keurig

Keurig maar overdadig.

Zoals altijd gewoon goed

Al zo’n 22 jaar klant, en dat is niet zonder reden. Altijd vriendelijk en correct geholpen, en dingen worden netjes in overleg afgestemd. In de regel weet ik zelf aardig wat er aan zit te komen, maar toch erg prettig dat er dan even gebeld wordt om vooraf het financiële plaatje af te stemmen.

Geweldige service, duidelijkheid in alles

Afspraak online gemaakt voor het vervangen van de versnelkingsbak olie. Direct APK erbij gedaan. Voordat kosten werden gemaakt werd nog even contact opgenomen. Professioneel!

Zeer goed geholpen

Goede service, korte lijntjes en fijne mensen

snel en goed

Had een lekke band en ze hebben me uitstekend geholpen. Vond wel de prijs wat aan de hoge kant 50 euro voor een propje. Maar ben geholpen

Top zaak.

Altijd super en vlot geholpen

Zeer vriendelijk en hebben altijd tijd om vragen te beantwoorden .Goed overleg bij reparatie.

Top service!

Afspraak is afspraak!

Keurige service!

Vooraf inzicht in de kosten, auto ook mooi schoongemaakt. Prima!

Super fijne en klantvriendelijke garage!

Ik heb afgelopen week een mooie Volkswagen polo gekocht. De verkopers zijn super vriendelijk aardig en netjes, ik ben er super fijn geholpen. Ze zijn ook duidelijk dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Plus ze zijn ook bereidwillig met mee denken en dat is ook erg prettig en fijn. Ik ga hier zeker nog vaker komen. Met vriendelijke groet, Stan Vos

heel goed

Je krijgt genoeg hulp bij het kopen van een auto extra aandacht vanwege overschakelen van hand geschakelt naar automatisch.

prima garage met vriendelijke mede werkers

ik mis wel het emmertje erwtensoep

altijd goed

altijd goed

Alles goed geregeld

Altijd duidelijk, bij eventuele dure reparaties wordt altijd overleg gepleegd.

Fijne garage met prima service

Prettig contact en ze zijn altijd bereid om mee te denken.

goed , je word ook prima op de hoogte gehouden.

zie voorgaande.

Niet zo best dit keer

Er werd mij verteld dat de ruitenwissers vervangen moesten worden. Ze gaven strepen, maar dat had ik niet gezien. Ik vroeg of dit moest voor de APK. Ja was het antwoord. Okee dan moet het maar. Toen ik de auto kwam ophalen bleek dat ze het toch niet hadden gedaan want ze waren niet op voorraad. Ze hadden ze schoongemaakt en dat was ook okee. Dus dat hele verhaal vooraf klopte dus niet. Volgens mij heet het meisje dat normaal gesproken bij de receptie zit Belinda. Zij was er niet. De hele verdere uitleg was gewoon niet duidelijk voor een leek als ik. Belinda was daar goed in. Anyways.. ik gaf aan dat ik niet blij was hoe het gegaan was. Ik had het gewaardeerd als iemand had gebeld, maar dat gebeurde niet. Wat ook niet fijn is: er is een prijs voor de APK, maar er staan ook andere dingen met prijs op de factuur, die ook bij de APK horen. Dus de prijs die ze geven voor de APK is gewoon niet de prijs. Okee dit was het

schitterend

Denken altijd met je mee. Bellen voor overleg over het onderhoud en prijs. En wat de mogelijkheden zijn.

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug