Betrouwbare indruk en goede service.

Voor de eerste keer bij dit bedrijf . Afspraken worden goed nagekomen ; er wordt ook meegedacht en nuttige aanbevelingen gedaan . Ben uiteraard ook op goede recensies af gegaan . Voor een volgend onderhoud ga ik zeker terug.

Snel en adequaat geholpen.

Goed en vakkundig geholpen

Mijn ervaringen zijn tot nu toe goed.

Goed geholpen en een duidelijke uitleg.

Zoals ik gewend ben, service gericht, meedenkend en klantgericht

Terug van weggeweest na jaren zonder auto. Een nieuw adres en lekker dichtbij. De afspraak maken ging eenvoudig. Ik werd snel teruggebeld omdat ik een afspraak had gemaakt na verlopen van de APK. Dank U! Mijn auto gebracht voor een beurt met apk. Keurig een fiets te leen. Wat verwarring over wat wel en niet is gedaan door het bedrijf waar de auto vandaan komt. De medewerker van EDA stelde voor te bellen met het bedrijf om één en ander duidelijk te krijgen. Dat lukte snel waardoor ook voor mij duidelijk is hoe het zit en wat nu nodig is qua onderhoud. De auto was snel klaar en dus snel weer op pad. Ik ben weer dik tevreden, met de auto maar vooral ook met EDA decHeus.

Fantastisch

Fantastische service, zowel bij receptie als de werkplaats. Ik werd op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de uiteindelijke kosten waren acceptabel voor het werk dat was verricht.

top service

Ze repareren altijd mijn tuk tuks op tijd tussendoor. Thx grote klasse

Goed en overzichtelijk

Goede garage Komen de afspraken juist na

Avond van te voren kan je de auto neerzetten Ze houden je goed op de hoogte van de vorderingen en bellen met vragen of toestemming

Prettig in communicatie, vertrouwen in kwaliteit

zie boven

Uitstekende service

Zéér klantvriendelijk.

Vriendelijke ontvangst en goede service

APK en beurt van voertuig. Wordt prima uitgevoerd. Als er iets is wat buiten de afspraak valt wordt er contact opgenomen. Wel zo netjes.

Doen wat ze beloven !!

Heel prettig

Uitstekend!

Goed.

Alles op tijd met de juiste informatie!

Vlotte persoonlijke behandeling

Een fijne garage waar je direct en goed geholpen wordt.

Prima, vriendelijk, professioneel en betrouwbaar!

Mooie, goede tweedehands auto gekocht. Vriendelijk en behulpzaam geholpen door Maarten.

Geen enkele vraag is teveel en je wordt keurig netjes geholpen

Het enige wat ik kan zeggen is dat het een goed bedrijf is.

Uitmuntend, meedenken en betrouwbaar.

Nieuwe koppeling laten monteren. Grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Zeer professioneel uitgevoerd. Al maanden last van rammel onder de auto. Bij minimaal 4 garages geweest en nog steeds niet opgelost. Mannen van eda de heus hebben het probleem en gevonden en opgelost. Gaan zelfs nog een stap verder en denken in oplossingen. Nogmaals heel erg bedankt.

Direct geholpen, zelfs toen de banden niet op voorraad waren!

Uitmuntende service: na controle bleek ik twee nieuwe banden nodig te hebben. De banden waren echter niet op voorraad, maar binnen de kortste tijd waren de banden er wel (goede contacten met de groothandel) en korte tijd later kon ik weer door, veilig en met nieuwe banden! Super tevreden met de service van EDA de Heus!

Een auto kopen kan toch heel leuk zijn!

Een prima ervaring! Vooral de verkoper was nu eens niet zo'n 'echte' gladde autoverkoper! Een goed advies, een leuk gesprek en...de koffie was ook nog heel aardig...Fijne auto gekocht, ik dacht dat dit niet meer mogelijk was na de inruil van mijn geliefde auto. Maar het is gelukt! Kortom een goede ervaring, en...een aan te bevelen adres!

Duidelijke afspraken

Met mijn schade duidelijke offerte gehad. Verzoek om terug te bellen mag iets verbeterd worden. Verder prima afhandeling van de schade.

Ik heb uitstekend ervaring met dit bedrijf.

Mijn auto werd perfect gerepareerd. Het personeel is uitstekend!

perfect

vriendelijk personeel en een perfecte service

Over Bosch Car Service