Een bedrijf wat het logo kan dragen. Wat wij beloven vergeten we niet en voeren dat ook daadwerkelijk uit. Vanaf de eerste stappen op hun terrein voelde het al goed en dit bleek ook te zijn. Alles netjes zowel de showroom als het terrein buiten. Dit is nog eens een garage waar men in alle rust naar een occasion kan kijken zonder een verkoper in je nek te hebben hangen. Conclusie : een net bedrijf waar je gerust eens kunt gaan kijken voor een nieuwe c/q gebruikte wagen.
Bedankt en veel plezier met jullie Hyundai!
Reeds meerdere keren een auto naar volle tevredenheid gekocht. Ook voor onderhoud een betrouwbaar en deskundig en eerlijk bedrijf. \"Ouderwets\" familiebedrijf, en ouderwets dan in de goede zin van het woord.
Zeer goed!
Bedankt!
Bedankt en veel plezier met de C2!
Een hele goede service en altijd klantvriendelijk
Bedankt en veel plezier met de Aygo!
Prettig, niet opdringerig en professioneel met oog voor de mens! Ik heb de aanloop naar de aankoop van de nieuwe auto als zeer prettig ervaren. Daarnaast zal ik er ook heen blijven gaan voor het onderhoud en bandenwissel.
Bedankt en heel veel plezier met de Peugeot!
Bedankt!
Bedrijf houdt zich aan afspraak. Prijs / kwaliteit verhouding van de gekochte (oude) tweede hands auto is prima
Bedankt!
De eerste keer een auto gekocht bij een \"niet merkdealer\" en...... tot nu perfect bevallen. Vriendelijk, duidelijk, open en gastvrij. Voor een goede prijs een mooie auto gekocht. Met de contacten welke er tot nu toe zijn geweest is een duidelijke vertrouwensbases ontstaan.
Bedankt en heel veel plezier met uw KIA!
We hebben bij dit bedrijf al zeker 15 autos gekocht en altijd naar volle tevredenheid! Op dit moment hebben we een Ford Ka en een Fiat 500, de koop en afhandeling ging zoals gewoonlijk weer heel gladjes. Als u van plan bent een occasion aan te schaffen, kijk dan zeker eens op hun site, ik weet zeker dat u er tevreden over zult zijn!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Vriendelijk, behulpzaam èn kundig!!
Bedankt en heel veel plezier met de mooie Fiat 500!
Bedankt en veel plezier met de Mercedes!
Ik ben al vele jaren als klant bij van Dijk. Heb auto\'s laten onderhouden; 2x een occasion gekocht en ze garanderen een goeie service. En dat is ook zo! Ze hebben gewoon verstand van zaken.
Bedankt!
Bij alle drie de generaties een auto gekocht Peter junior deed het goed en het snelste . Pluimpje.
Bedankt en veel plezier met de A140!
Zeer vriendelijk :)
Bedankt, en veel plezier met de Panda!
Goed bedrijf, goede naam daarom ben ik er ook gegaan. Kon voor alles terug komen, maar tot nu toe geen enkel probleem gehad met de auto.
Bedankt en heel veel plezier met de Grande Punto!
Bedankt, fijn dat u tevreden bent na uw bezoek aan onze werkplaats!
Gebruikte Auto gekocht, heel klantvriendelijk behandeld, en tevreden over de auto...
Bedankt, heel veel plezier met de Matiz!
Zeer vriendelijk en deskundig personeel en niet opdringerig.
Bedankt en veel plezier met de mooie Fiat 500!!
We hadden op korte termijn een andere auto nodig. Mochten zonder moeilijkheden een proefrit maken (geen gedoe met papieren etc). Onze (defecte) auto werd opgehaald, en op de afgesproken tijd werd onze \"nieuwe\" auto afgeleverd.
Graag gedaan en nogmaals bedankt! Heel veel rijplezier met jullie Scenic!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Heel veel plezier met je mooie Fiat 500!!
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat je tevreden bent over je bezoek aan onze werkplaats!