Bedankt en veel plezier met de Mondeo.
Goed bedrijf eerlijke verkoop alles netjes geregeld en erg attent om na een paar dagen even te bellen of de auto bevalt.
Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier met de Matiz.
Tweedehands auto gekocht zonder garantie, na 125 km liep er een riem af zodat accu niet meer werd geladen en stuurbekrachtiging niet meer werkte. 1 telefoontje en werd keurig opgelost gratis een nieuwe riem erom gehangen. Ben bijzonder tevreden dus.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, fijn dat u tevreden bent!
Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.
Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier met de Lancia.
Zeer prettig zaken gedaan. Werd vriendelijk ontvangen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier met de Panda.
hartstikke goed geholpen om mijn eerste mx 5 te kopen! vriendelijke mensen en een proper terrein met een nette werkplaats.
Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier met de MX5.
Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier met de Agila.
Super service en klantgericht!
Bedankt en veel plezier met de Peugeot.
sehr guter Service. die vorab besprochenen Kosten wurden eingehalten. ich kann dieses Werkstatt nur wärmstens weiterempfehlen!!
Vielen dank!
Staan meteen voor je klaar
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
kan ze alleen maar aanbevelen. vriendelijk, betrouwbaar
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
We hebben recent een autol Bij jullie gekocht. Zijn tot nu toe tevreden met de wagen.
Bedankt en veel plezier met de Twingo.
Goed contact gehad
Bedankt en veel plezier met de Panda.
Zeer vriendelijk en eerlijk
bedankt en veel plezier met de Panda.
formaliteiten kopen van gebruikte auto + inklaring
Bedankt, merci beaucoup!
Sehr guter Service. Kleine Probleme werden nach Möglichkeit sofort behoben. Die Mitarbeiterin diesem Familienbetrieb sind sehr freundlich und hilfsbereit. Mehrfach habe ich schon meinen Wagen zum Service dort gehabt und war immer sehr zufrieden. Ich kann dieses Autohaus nur wärmstens weiterempfehlen!!!
Vielen dank!
Bedankt en veel plezier met de I20
Perfecte Service ook bij de vervanging van een remlampje.
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Voor de eerste keer een auto gekocht bij dit bedrijf en niet de eerste keer dat ik een auto koop. Dus heb ik kunnen vergelijken.... Fijne opvang, gewoon vertellen hoe het is geen mooimakerij. Toppie werd zelfs de dag na aankoop gebeld of alles goed was nou dat is service.
Bedankt en veel plezier met de Hyundai.
Bedankt voor jullie goede service en de krik. De beste wensen en succes in het nieuwe jaar.
Graag gedaan en nogmaals veel plezier met de 107.
Ik was opzoek naar een leuke kleine auto van rond de €3000 euro. Ik was verliefd geworden op een Kia Picanto maar wou er nog even over nadenken. Helaas kreeg ik de volgende dag te horen dat hij verkocht was aan iemand anders, heel erg balen dus! Vervolgens werd ik een paar dagen later door het bedrijf gebeld dat de koop met de andere mensen niet door ging waardoor de auto dus nog te koop stond! Ik ben er meteen heen gegaan en heb hem gekocht. Nieuwe apk gekregen en alles werd bijgevuld en banden gecontroleerd. Helemaal top dus! Ik heb de auto nou een weekje en hij doet het meer als prima👍🏻
Bedankt en veel plezier met de Picanto.
Het is meteen duidelijk dat je nog bij een ouderwets familie bedrijf binnen bent gelopen waar klant nog koning is en aan service geen gebrek. Er wordt met u mee gedacht om de juiste beslissing te maken, naar een auto die het beste past bij u situatie, in ons geval aanschaf van een gebruikte auto. We willen de familie van Dijk dan ook zeer erkentelijk bedanken voor hun inzet en Hulp. U ziet ons zeker terug in de toekomst. Top.....
Bedankt en veel plezier met de Nissan Note.
Twingo gekocht met lage km stand. Auto zeer in orde. Verkopers komen erg aardig en oprecht over. Goede prijs, alleen apart dat het een vaste prijs was. Geen onderhandeling mogelijk.
Bedankt en veel plezier met de Twingo.
Mijn Toyota heeft de grote beurt gehad, afspraak gemaakt en de auto dezelfde dag weer terug, redelijke prijs voor het onderhoud en de medewerkers zijn vriendelijk en werken servicegericht.