Zeer vriendelijk, prima service, goed advies.
Bedankt en veel plezier met de Arosa.
Autobedrijf P.A. van Dijk heeft mijn auto ingekocht voor een marktconforme prijs. Erg tevreden over de gang van zaken. Vriendelijk geholpen en alles conform afspraak afgehandeld.
Bedankt voor deze mooie beoordeling en het door u in ons gestelde vertrouwen.
Auto verkocht aan Autobedrijf P.A van Dijk! Hele vriendelijke mensen, goed geholpen. Ontzettend snelle betaling en super service!
Bedankt voor deze mooie beoordeling en het door u in ons gestelde vertrouwen.
Familiebedrijf, dat merk je meteen. Gemoedelijk doch deskundig, verre van opdringerig, vertrouwd gevoel. Nemen de tijd én geven jou die ook. Doen alles zelf, van poetsen tot de meest ingrijpende reparatie. Én afspraak is afspraak, ook als dat nadelig voor hen uitkomt. Goede prijs teruggekregen voor mijn inruiler en niet teveel betaald voor mijn meenemer. De vraagprijs blijft de koopsom, geen bijbetaling voor garantie, nieuwe APK, ‘rijklaar maken’. Wél een extra optie voor een grote beurt. Een bedrijf waar je graag naar terug gaat, goede service, sympathieke mensen.
Bedankt en veel plezier met uw Agila.
Goede service en advies over aanschaf gebruikte auto zijn ook zeer tevreden.
Bedankt en veel plezier met uw Hyundai.
Nu een paar maanden geleden een tweedehands auto hier gekocht, nadat ik al jaren mijn andere auto hier in onderhoud had. Men staat hier altijd klaar, onderhoudt en repareert deskundig, betrouwbaar en binnen nette tarieven. Nu een fijne occasion afgeleverd gekregen. Op en top verzorgd en hij heeft de eerste koude periode glansrijk doorstaan! Autobedrijf van Dijk, een garage die ik van harte aanbeveel voor zowel onderhoud als aanschaf van een auto.
Bedankt en veel plezier met de Dacia.
Ontzettende vriendelijke mensen die een goede hulp verlenen voor een mooie prijs!
Bedankt en veel plezier met de Suzuki.
Ik ben zaterdag met mij vader langs geweest om een kia sportage te verkopen. We haden van tevoren een bedrag af gesproken toen ik aan kwam was er niks om aan temerken en kreeg ik mijn afgesproken bedrag .de afhandeling ging ook goed. goede service Groetjes remy
Bedankt voor deze beoordeling, fijn om te zien dat u tevreden bent.
Bedankt en veel plezier met uw Hyundai.
Hele vriendelijke mensen bedrijf is echt aan te raden.
Bedankt voor deze beoordeling.
Bedankt voor deze beoordeling.
Vriendelijke mensen. Ter zake kundig. Keurig verzorgde gebruikte Fiat Panda. Tevreden en een aanrader!
Bedankt en veel plezier met uw Panda.
Ik kende dit bedrijf slechts van het gedurende 30 jaar voorbijrijden. Rond de jaarwisseling 2018-2019 zag ik een voor mij aantrekkelijke renault automaat staan. Eenmaal binnen werd ik uiterst vriendelijk te woord gestaan. Men had alle tijd voor mij en vriendelijkheid nam niet af. Mijn kritische benadering en vraagstelling werd uiterst vriendelijk en professioneel beantwoord. Mijn enthousiasme werd steeds groter. In een resumee kan ik stellen dat op 7 januari de koop werd gesloten en mijn renault werd afgeleverd. Echt een kombinatie van vakbekwaamheid, vriendelijkheid en vertrouwdheid wat wordt uitgestraald Alleen al voor verhouding prijs-kwaliteit zeer zeer goed. Bedankt heren van Dijk zo hoort het
Bedankt en veel plezier met uw Renault.
Uiterst deskundig en klantgericht. Hier wordt Service met een hoofdletter geschreven. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een auto. Top heren, hartelijk bedank voor de wijze waarop jullie ons begeleid hebben in onze keuze.
Bedankt en veel plezier met de Toyota.
Geweldig bedrijf, dat -kenbaar gemaakte- gebreken bij aankoop, ook netjes oploste en afhandelde. Echt een aanrader, ook voor occasions waarop geen garantie zit.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, wij zijn blij dat wij de problemen waar u tegen op liep volledig hebben kunnen oplossen, en ons motto is nog steeds: ook al heeft u geen garantie, dan nog streven wij naar een 100% tevreden klant!
Zeer aangenaam
Bedankt en veel plezier met uw Hyundai.
Vriendelijke en zeer deskundige eigenaren!! Prima service. Goede prijs kwaliteit!! Ook administratieve aspecten prima in orde! Top!
Bedankt en veel plezier met uw Panda.
Heel vriendelijk, behulpzaam en alles ziet er ook netjes en verzorgd uit. Ik was er voor het eerst maar voelde meteen al goed.
Bedankt en veel plezier met uw Peugeot.
Bedankt en veel plezier met de Mazda.
Keurig en het bedrijf. Met vriendelijke eigenaar
Bedankt en veel plezier met de Mitsubishi.
Ben zeer tevreden . Geweldige auto gekocht.
Bedankt en veel plezier met de Golf.
Hier is een klant nog koning. Behulpzaam en correcte afwikkeling. Komen afspraken na.
Bedankt voor deze beoordeling, fijn dat u tevreden bent.
bedankt en veel plezier met de Matiz.
Bedankt en veel plezier met de Ford Ka.
Bedankt en veel plezier met de KIA.