Oplichters

Ik ben nog nooit zo slecht behandeld en opgelicht! 3 maanden geleden heb ik bij ze een auto gekocht, gelijk na de aankoop kwamen we achter dat de koppeling stuk was. Netjes opgebeld meneer ontkende alles en weigerde mee te werken aan een oplossing vervolgens heb ik een advocaat erop gezet en 3 garages bevestigden dat het de koppeling is. Meneer was zo slim om mij op te bellen en te vragen de auto te brengen om zelf te controleren of het daadwerkelijk de koppeling is. En wat denkje? Hij laat me meer dan 500 kilo meter rijden en zegt vervolgens dat zijn professionele collega het heeft na gekeken en het is niet de koppeling maar ligt aan het weer !!! En verder wil hij niet meer aan werken. Ik laat het hier niet bij en zal over op social media vertellen dat hij de grootste oplichter is van NL!!! ( alle bewijs stukken heb ik van dit verhaal)

Motor probleem

Afgelopen jaar bij Auto Dijk een VW Passat gekocht, deze bleek problemen te hebben met olie verbruik in de motor. Met goed overleg een zeer goede regeling getroffen door de auto te laten maken. Deze werd thuis opgehaald en na reparatie weer terug gebracht met intussen tijd een leen auto. Graag wil ik jullie bedanken voor deze service en jullie open en eerlijkheid! iets wat je niet snel meer ziet. (P.s. Bedankt voor het cadeautje voor onze pas geboren zoon)

Uitstekend en betrouwbaar

Wij kochten een BMW bij Auto Dijk. Afspraken worden nog beter nagekomen dan oorspronkelijk afgesproken. Een beloofde lijmpoging in het leer van de stoel ging niet, Auto Dijk liet er een nieuw stuk leder in zetten. Rolgordijn zou gerepareerd worden, dat kon niet en men zette er een nieuwe in. Daar zijn we heel blij mee en dankbaar voor. Auto Dijk Dokkum is een zeer fijne en betrouwbare partner om zaken mee te doen.

Prima deal gesloten bij een top bedrijf

Goede prijs/kwaliteit verhouding (ook inruil) voor de auto, zeer klantvriendelijk en meedenkend bedrijf. De achteraf service is ook zeer goed!

Uitstekend geholpen

Eind 2020 contact gemaakt ivm met de mogelijke aankoop van een Skoda Octavia uit 2016. Ik had binnen 1/2 uur een aanbod voor de inruil en deze was erg gunstig. Op de foto's werd de Skoda getoond op stalen velgen met wieldoppen, na dit te hebben opgemerkt bleek dat Adriaan al 4 licht metalen velgen met goede banden had geregeld. Deal gemaakt en 5-01-2021 na een geslaagde proefrit de auto's omgeruild. Wel moest nog een hulpmiddel worden overgezet welke zonder bijkomende kosten netjes is uitgevoerd. Prima afwikkeling en service. We reden met een proefpakketje bier van brouwerij Dokkum tevreden terg naar huis

Erg fijn bedrijf

Vriendelijk, assertief en komen afspraken na (leveren zelfs eerder dan beloofd). En bij levering zelfs nog een setje speciaal bier gekregen. Kortom, helemaal super!

Top service!

Goed geholpen bij het vinden van onze auto! Goede service! Fijn geholpen! Komen zeker in de toekomst weer! Familie Kruise

Uitstekend bedrijf en zeer klantvriendelijk!

Goede prijs kwaltijd verhouding voor de auto's, zeer klantvriendelijk en meedenkend bedrijf.

Zeer klantvriendelijk, de auto was in het echt net zo mooi en goed als op de foto's. Top garage! Het was een eindje rijden, maar zeker de moeite waard.

Top service!

Bij Auto Dijk Dokkum mijn eerste auto gekocht. Ik ben fijn geholpen, telefonisch en op locatie. De auto loopt super en ziet er als nieuw uit! Helemaal uit Roermond naar Dokkum gereden om een SEAT Leon op te halen en tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Fijn en snel geholpen

In de stromende regen één van de vele paaltjes in Dokkum geraakt. Gevolg nummerplaat en houder beschadigd. Zoeken naar een garage en terecht gekomen bij Auto Dijk B,V. Ik werd direct geholpen en binnen 5 min. kon ik mijn weg vervolgen. Mijn vraag, wat zijn de kosten, was het antwoord service meneer. Daarom alleen aan heeft deze garage een goede naam gezien de vele positieve reviews.

Top!

We hebben hier een andere auto gekocht. Heel erg blij mee, deze auto past ons als een handschoen. Gerard voelde precies aan wat wij nodig hadden en heeft hier de juiste auto bij gezocht. Super tevreden!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Uiterst correct en het vertrouwen waard. Het was zeer de moeite waard om naar Dokkum te gaan om de auto bij van Dijk aan te schaffen. Aanbevolen!

Eerlijke deal gesloten!

Gisteren vanuit Zeeland naar Dokkum gereden om bij auto Dijk een Touran 1.6 tdi 2016 te kopen met nog geen 17.000 km Vooraf via de telefoon al n mooi voorstel gehad voor inruil van mijn oude auto. Ter plekke een mooie deal gesloten. Blij met mn nieuwe auto. Nu maar ns kilometers erop gaan zetten. Bedankt mannen van Auto Dijk.

Super tevreden

Leuke verkoper. Omdat wij erg twijfelden of we een versnellingsauto of automaat zouden kiezen heeft hij ons erg geholpen door samen met ons een ritje te maken in een automaat. Toen was de keuze snel gemaakt.

Netjes en eerlijk bedrij

In juli een audi a4 quatro gekocht bij dit bedrijf Waren een paar puntjes die ik graag hersteld wou hebben en dit was geen enkel probleem. De auto bleek later niet goed op temperatuur te komen de thermostaat bleek kapot ondanks dat dit buiten de garantie viel is dit als nog keurig opgelost erg tevreden. Ik zou hier zeker weer terug komen om een auto te kope

Perfecte auto voor mij wil niets anders meer ik had een goede begeleiding plus service bedankt daar voor top.

Een hele nette garage, en vriendelijk personeel en een goede service, alles was prima geregeld met de inruil van ons oude auto naar de nieuwe auto.

Top service

Wij hadden een loshangende bodemplaat onder onze camper. Zatermiddag na sluitingstijd via website bericht gestuurd, kreeg minuut later al bericht dat we op maandag langs konden komen. Euvel was snel opgelost met nieuwe bouten en men wilde hiervoor geen kosten berekenen. Wat een geweldige service. Nogmaals dank.

Dit is een goed bedrijf

Waar zal ik eens beginnen.. Ik zag een hele mooie Volkswagen Passat maar Ik woon 170km bij auto Dijk vandaan. Contact gezocht met dhr Dijkstra en zonder de auto in het echt gezien te hebben onder voorbehoud van een proefrit de auto gekocht. Veel telefonisch en via de mail contact gehad Met dhr Dijkstra, deze hield mij op de hoogte met de stand van zaken. Ik heb dat als erg prettig ervaren. De auto kreeg een grote onderhoudsbeurt de distributieriem werd vervangen voor een hele nette prijs incl 6mnd Bovag garantie. Ik zag op een foto dat de stoel van de bestuurder kapot was,”slijtage” heb hierover contact gehad En zonder bijkomende kosten of discussies werd de stoel gemaakt. De auto werd van binnen gereinigd en van buiten gepoetst. En ipv van een bloemetje kreeg ik een Fries bierpakketje hoe leuk is dat! Ik vind dat auto Dijk voor 100% service staat en gaat! En zeker de moeite waard is om daar een kijkje te gaan nemen.

Super service, goed geholpen en een prachtige auto

Telefonisch contact gehad over een Volkswagen Passat, hele aardige mensen auto was gelijk onder voorbehoud van de proefrit aan mij verkocht. Zaterdags de auto opgehaald, de auto was spik en span aan me afgeleverd hartstikke schoon van binnen en buiten. Leuk om te zien dat ze geen bosjes bloemen geven met aflevering maar een bierpakket. Top bedrijf!

Super service

Wat een klantvriendelijk bedrijf. We zijn super goed geholpen en hebben een leuke auto gekocht. In de auto zat een autoklokje dat tijdens de schoonmaak per ongeluk was verwijderd en kwijt was geraakt. Een van de medewerkers gaf ons vervolgens geld om een nieuw klokje van aan te schaffen. Ontzettend klantvriendelijk, bedankt!

Uitstekende service

Buiten de gemaakte afspraken om nog extra werkzaamheden verricht. Zeer tevreden over de geleverde service!

Prima service en goed geholpen

Ik ontdekte op zaterdagmiddag een schroef in het loopvlak van de band van mijn auto. Omdat ik een reparatieset heb en geen reservewiel de schroef laten zitten en via internet een Profile dealer hezocht in de omgeving. Bij telefonisch contact bleek de werkplaats al gesloten te zijn maar ik kon gewoon langskomen voor reparatie. Onder het genot van een kop koffie was de band snel gerepareerd en kon ik mijn vakantie vervolgen. Hartelijk dank voor de uitermate correcte behandeling van een onbekende klant. Vr gr H van den Belt

Top bedrijf!

Gerard heeft ons geweldig geholpen! Dikke pluim

Hogedijken 24

9101WV Dokkum