Geweldige service/communicatie voor, tijdens en ná aankoop!!!
Halverwege februari 2022 mooie Audi "youngtimer" aangeschaft bij Auto Dijk. Auto stond op de site nog aangekondigd als "binnenkort in de verkoop" Tijdens het prettige aankoop/verkoop gesprek de afspraak gemaakt dat er nog een nieuwe APK én kleine beurt gedaan zou worden, ná de aanschaf (kosten loos)
Afspraak gemaakt en auto vast mee. Tijdens rijden bleek autogordel alarm regelmatig af te gaan terwijl gordel wél vast zat. Ook was speling te voelen bij gas geven. Dit doorgegeven en samen met de APK /kleine beurt is dit beide verholpen. Prima leenauto mee.
Eind april bleek airco niet goed te koelen. Bij eigen garage gebracht voor servicebeurt en daar bleek o.a. pomp kapot. (totaalkosten werden geschat op nét onder de €1000,00 alleen al m.b.t. de airco)
Ook schakelen gaf laatste dagen problemen. Contact opgenomen met Adriaan (mede eigenaar) en situatie voorgelegd. Zijn reactie: "Dit wordt opgelost"
Gisteren ís het opgelost! Aircopomp is nieuw geplaatst en schakelen volledig hersteld. Toen ik vroeg hoe het (los van dat de auto zelf) verder wordt "opgelost" m.b.t. de kosten was het antwoord: "Wij gaan voor lange termijn relaties, de reparaties zijn op kosten van de zaak" Mijn vrouw en ik zijn zeer aangenaam verrast over de totaalservice; Auto Dijk, jullie hebben er twee fans/ambassadeurs bij!!