Kwaliteit staat voorop.

Zeer vriendelijk personeel en uitgebreide keuze in mooie auto's.

Blij met onze Opel Mokka die we daar gekocht hebben, en vriendelijk personeel die ons hebben geholpen daar voor uitleg enz

Goed en vriendelijk bedrijf. 4maanden terug een auto gekocht met 3 maanden garantie. Veel problemen mee gehad maar altijd geholpen en vervangend vervoer gekregen. Het waren technische problemen waar WB geen schuld aan had. Na de laatste keer dat de we weer problemen hadden om tafel gezeten met de eigenaar van WB. Samen zijn tot een goede oplossing gekomen. WB nam de auto terug en wij zijn samen opzoek gegaan naar een andere auto. Na een ongeveer 2 week heb ik een andere auto gevonden en WB heeft deze aangekocht. Vervolgens heeft WB de auto klaar gemaakt en bij ons thuis afgeleverd en de andere auto en de leen auto weer meegenomen. Een top service. Echt een aanrader WB Autoservice Pesse. mvg, Richy

Goed!

Vriendelijk en plezierig personeel. Ben vakkundig geholpen ondanks dat de factuur een (beetje) hoog uitviel. De hoogte van de factuur werd netjes van tevoren afgestemd.

Goede Garage . Je word netjes geholpen. TOP.

Je word netjes geholpen. TOP. Auto gekocht hier.

Positief

Proactieve monteurs en receptionist(e). Denken mee, verantwoorden reparatie/onderhoud voorstellen met onderbouwing van de noodzaak hiervan.

Zo als altijd uitstekend

Hele fijne service

Hele fijne mensen. Super geholpen. Niks op aan te merken

Direkt geholpen, koffie aangeboden, proefrit maken. Bedenktijd, bij de koop goed geholpen. Aflevering van auto perfect verlopen.

klantvriendelijk en deskundig

Goed en deskundig

best voor mekaar

Goede service en handige vaklui

In zeer drukke tijd auto met lekke uitlaat om 12.00 uur gebracht en om 18.00 uur weer helemaal klaar super.

Fijn autobedrijf

Prima service en klantvriendelijk bedrijf!

Prima werk, zoals ik van jullie gewend ben

Ik ben blij dat ik ook na mijn verhuizing uit Pesse jullie als garage heb gehouden. Uitstekende service, vriendelijke behandeling, dezelfde koffiemachine als thuis en een goede leenauto, als dat nodig is. Het laatste bezoek lijkt ook nog heel voordelig. Ik heb ruim een week geleden mijn winterwielen laten monteren en nog geen rekening ontvangen.

Goed bedrijf

Prima advies. Keurig volgens afspraak geholpen. Prachtig resultaat. Aanrader.

Positief verrast

Lekke band auto. De auto werd supersnel opgehaald en binnen 2 uur was de band gerepareerd en was de auto terug gebracht. Zo kan het ook, super

Zeer goede service

Kan altijd snel terecht en er wordt serieus naar de klacht gekeken

Vriendelijk goed geholpen

Na korte wachttijd, vriendelijk geholpen. Monteur legde uit wat hij gedaan heeft.

Een garage waarbij klantvriendelijkheid en professionaliteit voorop staan. Als er een mankement aan de auto is of deze moet voor APK , word er altijd eerst gebeld met de uitkomst. Ook word er altijd meegedacht aan oplossingen en word de auto niet zomaar gemaakt zonder dat de klant weet wat het gaat kosten. Als extra service kan er zelfs kosteloos een leenauto mee worden genomen. Als er dagelijks een stuk voor je werk gereden moet worden , rijd dat toch een stuk relexter

Goede service en al jaren prima geholpen

Goede dorpsgarage met zeer goede service

Helemaal goed

Volgens afspraak, goede service en uitleg. En een prima leenauto.

Vriendelijke mensen en goede deal

Vriendelijke mensen en goede deal

Goed en vakkundig

De mesen bij WB communiceren goed en duidelijk. De kosten worden voor uitvoering doorgegeven.

Snel geholpen en vriendelijk een fijn autobedrijf

Mn koppeling ging stuk, langsgegaan en kon mn auto gelijk achter laten leen auto mee gekregen, en een dag later was mn auto al weer klaar. Dus ik een tevreden klant

Dorpstraat 28

7933 PC Pesse