Laden reviews...
49 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en transparante communicatie. De service wordt als professioneel en betrouwbaar ervaren met aandacht voor de klant. Snelheid en een no-nonsense aanpak worden gewaardeerd. Over het geheel genomen is de ervaring positief en betrouwbaar.
Al jaren klant bij WB
Jan
Hoogeveen
Ondanks dat het even spannend was of onze wielen er wel waren. Toch 5 sterren. Er wordt door de medewerkers adequaat gehandeld. En dat geeft vertrouwen.
Jolanda
Dwingeloo
Goede ervaring. Echter is de auto niet goed gecontroleerd. De spiegels zijn niet verstelbaar. De elektronische bediening werkt niet. Hiervoor moet ik na de feestdagen bellen een afspraak in te plannen. Helaas heb ik geconstateerd dat de verwarming niet warm genoeg word. Met de temperatuur die de verwarming maar uitstoot blijven de ramen beslagen. Graag zou ik hiervoor ook een afspraak plannen. Ik bel u na de feestdagen zoals afgesproken Met vriendelijke groet, Gert Jan Kemfers
Gerrit Jan Kemfers
Zwartemeer
Goede prijzen qua service beurten
23 December 2023
Theo
Feanwalden
23 December 2023
John
20 December 2023
CJ
Dwingeloo
Heel fijn ontvangen en geholpen. Ze zijn eerlijk en open over eventuele kosten. In 1 zin gewoon super service en voelt vertrouwt.
20 December 2023
Jelle
Limburg
Vriendelijk en netjes geholpen.
19 December 2023
ids
Meppel
Misverstandje omtrent een garantiegevalletje (niet werkende parkeersensor) werd goed opgelost. Dat de parkeersensor nog steeds niet werkt, is jammer, maar is nou ook weer niet zo'n groot probleem. Voor dit soort technische euveltjes kun je wellicht beter bij een merkdealer terecht.
11 December 2023
Geert
Assen
Hele plezierige ontvangst en onderhandeling verkoop eigen auto en aankoop auto. Het verliep super gemoedelijk. No nonsens. Wisse en zijn team zijn behulpvaardig, attent en komen hun woord na. De parkeersensoren waren niet in orde en dat hebben ze zo snel mogelijk gemaakt, waarbij ik een gratis leenauto kreeg. Ze hebben er mooie auto's staan. Bij de aankoop kregen we een erg leuke attentie. Onze volgende auto zal ik zeker weer hier kopen.
Johan
Doetinchem
Top service
Ellis
Goede service en onderzoeken
G.w.logtmeijer
Beilen
Bij WB is er in Duitslands een betaalbare auto voor mij gezocht en die is in onderhoud gebleven bij de garage. Je word er altijd prettig ontvangen en er is alle tijd voor mij.
2 December 2023
wim Knublauch
Hoogeveen
Werkzaamheden worden in goed overleg uitgevoerd.
19 November 2023
Geert
Pesse
Grote beurt en bandenwissel, zoals gebruikelijk prima uitgevoerd
5 November 2023
Piet
Beilen
Altijd aan de afspraak houden Auto voorheen altijd schoon terug Bijna nooit geen klachten na een reparatie of beurt.
4 November 2023
Hendrik Jan
Pesse
Alles gaat in goed overleg met de klant.
1 November 2023
Michael
Pesse
Ik had een issue aan mijn auto en dankzij de deskundigheid van WB Autoservice was ik snel weer op weg! Heren en Jessica bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer.
20 October 2023
Bas
Ruinen
Probleem gehad met de auto. Werd veel energie in gestoken om dit op te lossen onder prima condities!
16 October 2023
Rolf
Koekanfe
Een auto voor ons opgezocht. En dan alles super geregeld. We hopen op weer tig veilige kilometers
7 October 2023
Goed aanrader
16 September 2023
Peter
Harkema
Snelle reparatie en vriendelijk tegen klanten.
13 September 2023
Jitse
Koekange
Bij het aankopen van een nieuwe auto uitstekend geholpen. De ophaal is service ideaal als klant wordt je volledig ontzorgd.
11 September 2023
Rudy Van de Rijdt
Koekange
Top, super service en de haal en breng service is voor ondernemers helemaal perfect
30 August 2023
Sander Boer