5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaringen, top bedrijf !

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op internet wekte een passat variant 2.0tdi occasion uit 2006 voor Euro 9.950 mijn interesse. Alvorens een bezoek te brengen heeft een verkoper van doorten mij per e-mail een indicatie voor inruil van een zafira uit 2003 gegeven voor Euro 6.100, uiteindelijke waarde afhankelijk van de staat van de auto. Na een nette ontvangst en bevestiging van de nette staat van de in te ruilen auto door de eigenaar van doorten, werd een inruilprijs op de zafira geboden van Euro 4.250! Als potentieel koper voel je je hiermee in je hemd gezet en de reis is volledig voor niets geweest.Dit terwijl je vooraf nog checkt of het zin heeft om langs te komen! Deze flauwe manier van kopers binnenhalen past niet bij de uistraling die doorten op haar site als uiterst betrouwbaar probeert te laten zijn, met vermelding van bovag dealer, lid van bosch car service en trotse vermelding van een rapportcijfer van 9,9...

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld