uitstekend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben inmiddels een paar jaar klant bij Doorten, en zeer tevreden. Super service en niet duur!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al 10 jaar ervaring met Doorten Pesse. Louter positief. Altijd snel, zeer bereidwillig, vriendelijk en meedenkend. Nu onze 3e auto in onderhoud. Na onderhoud weer als nieuw. Huidige auto van kennissen gekocht na grondige check en positief advies van Doorten Pesse. Chapeau! Ook al diverse collega\'s gesproken met dezelfde enthousiaste ervaring(en). Zelfs ons bedrijf is er nu klant!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doorten Pesse heeft topservice geleverd bij het vinden van mijn auto. Ik wilde graag overschakelen op groen gas, de meest milieuvriendelijke brandstof. Daarom wilde ik een Passat Ecofuel kopen, maar de VW-dealer was nauwelijks in staat om mij hierover te adviseren. Het team van Doorten Pesse vond voor mij in Duitsland een heel jonge occasion, waardoor ik mijn gedroomde auto heel snel had en ook nog tegen een lagere prijs dan ik had verwacht. Top service dus!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vol vertrouwen breng ik mijn bolide naar dit autobedrijf. Niet alleen voor de periodiek keuring maar onlangs ook voor een polijstbeurt van de lak. Het resultaat is prima! Vakmensen en stuk voor stuk vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen met dit Pesser bedrijf, Edward & zijn team zijn prima! Niet alleen in \'autozaken\' maar ook in zaken die het dorp ten goede komen is het een bedrijf welke (pro)actief meedenkt en doet, bv. in sponsoring en ondersteuning van diverse activiteiten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In de twintig jaar dat ik klant ben bij Doorten Pesse, heb ik het bedrijf zien groeien van kleine dorpsgarage naar een garage met een werkgebied dat zelfs de grenzen van de regio overschrijdt. Wat niet veranderd is, is de uitstekende service en de prima prijs-/kwaliteit-verhouding. Waar kennen ze je nog bij naam en bij welke garage kun je dagelijks tot 20.00 uur terecht? Bij Doorten Pesse heb ik aardig wat auto\'s gekocht, nieuw en gebruikt, privé en zakelijk. En altijd tot volle tevredenheid. Helaas heb ik recent nog van de schade-afdeling gebruik moeten maken (forse parkeerschade), maar ook hier niets dan lof!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf 1992 hebben wij met verschillende auto\'s gereden, aangezien wij zeer veel kilometers rijden. De Bosch Car Service heeft ons, ook in het buitenland prima geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doorten Pesse, Edward en zijn team, staan altijd voor je klaar in alle opzichten. Zelf inmiddels al drie auto\'s bij hem gekocht en in onderhoud. Plezierige omgang met de klant, met oog voor maatschappelijk ondernemen. Natuurlijk zijn de verkoopcijfers heel belangrijk voor de continuiteit van Edwards bedrijf, maar naast de verkoopcijfers/omzet is ook zijn blik gericht op dorpsontwikkeling door allerlei activiteiten mede te financieren, Green Planet (google maar eens!) en niet te vergeten de wijze waarop Edward jonge mensen, aan het begin van hun carriere, coached, een eerlijke kans geeft om via werken en leren een plaats te verwerven op de arbeidsmarkt. Als je als directeur zo in het leven staat en je ambities zo vorm en inhoud geeft, zegt dat ook iets over het product wat je verkoopt en de wijze waarop. Dat juist spreekt mij persoonlijk zo aan. Edward en team, ga op deze ingeslagen weg verder en succes met verkoop en reparatie.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onder bezielende leiding van opperhoofd Edward Doorten is je auto in goede handen. Het maakt niet uit of het de aanschaf is van een auto, een onderhoudsbeurt of een schadeherstel. Alles wordt op een correcte en plezierige wijze geregeld. Een echte aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ja, dan moet je iets zeggen over Doorten Pesse. Dat kan in mijn geval alleen maar positief, de service is goed, als je belt of spontaan komt je wordt direct geholpen enz. Wanneer ik de auto ophaal na een reparatie of beurt, schrik ik steeds weer opnieuw. Je ziet dan namelijk wat de oorspronkelijke kleur is, hij wordt weer keurig gewassen opgeleverd. Kortom: super garage, met vlotte medewerkers waar overleg mogelijk is en service bovenaan staat!!

Goed en vriendelijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd al een droom gehad om een mooie cabrio te gaan rijden. Via via zijn wij in contact gekomen met dit bedrijf en onze wensen aangegeven. ( wij zijn niet heel makkelijk ;-) ) Binnen een aantal weken is onze droom werkelijkheid geworden, geweldig!! De service was en is perfect.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor schade een perfect adres. Snel, goed en betaalbaar. Prima service met vervangend vervoer. En ook mooie en scherpe offerte voor nieuwe auto. Hoop dat ze dit niveau vast kunnen houden. Maar met Tinus erbij kan er weinig fout gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief. We moesten met spoed een SUV hebben vanwege veranderde persoonlijke omstandigheden. De levertijd van onze nieuwe auto bedraagt 4 maanden. We zouden dus 4 maanden een probleem hebben, maar dat werd direct opgelost door een passende auto beschikbaar te stellen, waarmee ons acute probleem voortvarend werd opgelost.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had fikse schade aan mijn auto, gelijk naar doorten toegegaan en gevraagd of hun het konden maken. Gevolg mijn auto staat er weer als nieuw bij. Garage Doorten BEDANKT jullie hebben wederom super werk geleverd!!!! Voor iedereen die schade heeft aan zijn auto of een auto wil kopen en laten onderhouden, Doorten in Pesse is het juiste adres. Met vriendelijke groet, Nico peter bruinink Hoogeveen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en een heel net bedrijf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren weer bij doorten in pesse geweest, zij hebben voor mij keurig een afneembare trekhaak gemonteerd. Super gedaan netjes en vakkundig. Tevens kreeg een super mooie bmw cabrio mee als vervangend vervoer. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt. Klasse een aanrader voor iedereen die zijn auto lief heeft en die voor kwaliteit en service gaat voor een betaalbare prijs. Doorten bedankt!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanwege de uitmuntende service ben ik klant geworden bij dit bedrijf. Ik zou Doorten Pesse bij u allen aanbevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij onderhoud denk je natuurlijk niet zo gauw aan de carrosserie van de auto, maar dat is mijn reden dat ik klant ben bij Autobedrijf Doorten Pesse. Ze beschikken over een eigen schadeherstelafdeling en spuiterij waar ze kwalitatief zeer hoogwaardig werk leveren. Meestal valt er bij een schade ook nog wel iets te regelen, dit autobedrijf is tenminste niet zo groot, dat men de klant niet meer herkent. Ze zijn sterk in persoonlijke service en meedenken met de klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn mooie Peugeot 206 CC heeft mij een hoop ellende gebracht. Het motormanagementlampje begon zo af en toe te knipperen met het gevolg dat de auto niet meer trok. Niemand wist dat er toen een hoofdpijndossier ging ontstaan. De auto is wel 10 keer naar Doorten Pesse geweest. Elke keer kwam het terug. De uiteindelijke conclusie van Doorten Pesse bleek dat er een verkeerde cilinderkop op mijn Peugeot zat, één van een 406. Waarschijnlijk gemonteerd in de periode van de de vorige eigenaar. Dit hebben ze zekerheidshalve laten checken door een Bosch high tech center, de conclusie bleek juist. De kosten waren niet te overzien. Samen met de eigenaar ben ik om de tafel gegaan en zijn we tot een voor beide partijen bevredigende oplossing gekomen. Gelukkig was Doorten Pesse bereid om coulance toe te passen in een vervelende en lastige situatie als deze. Maar nu rijdt mijn cabrio weer als een zonnetje en ik geniet er weer iedere dag van, zeker met dit weer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als manager bij Energy Valley ben ik zeer betrokken geraakt bij Autobedrijf Doorten Pesse omdat de eigenaar ook de ondernemer en initiatiefnemer is van het unieke en grensverleggende Green Planet project. Een multifuel tankstation dat gerealiseerd gaat worden nabij de kruising van de A28 en de N375. Energy Valley steunt de realisatie van Green Planet. Vanwege de plezierige relatie met Edward Doorten ben ik klant geworden bij het autobedrijf en ik was versteld wat er mogelijk was; openingstijden iedere dag van 8.00 tot 20.00 uur, haal en breng service van de auto, erg handig als je in Groningen werkt en woont en 24 uurs service met Bosch Pechhulp, ook bij mij in de woonplaats. Ondertussen zijn vele collega\'s, met enige aanmoediging van mij, ook klant geworden bij Doorten Pesse en ik hoor iedereen alleen maar positieve geluiden.

Dorpstraat 28

7933 PC Pesse