Toen we een buscamper kochten, besloten we om de auto te verkopen. Een deal werd gesloten met Doorten, waar we een aantal jaren goede afspraken/ zaken mee hebben. Goed bereikbaar! - voor ons heel belangrijk.
Leuke auto voor mijn vrouw gezien bij Doorten op internet. Een skoda fabia combi uit 2006. Prijs was prima zo op internet te zien. Dus wij bellen zaterdag ochtend, goh wij willen komen kijken rond 11 uur. Nou dat is prima. Komen wij daar, blijkt dat de auto de dag ervoor al verkocht was.... Dan denk ik bel mij dan ff terug. tenzij ze geen telefoon hebben met nummer weergave.
Na een eerste poging die niet hielp is bij de tweede controle het probleem met de brandstoftoevoer netjes opgelost. De auto wordt gewassen afgeleverd.
Sinds 2013 ben ik klant en ben zeer te spreken over de service en deskundigheid van het personeel. Hoewel ik 80 km van garage Doorten af woon, heb ik toch zo veel vertrouwen in dit bedrijf dat ik het er graag voor over heb om deze afstand termijnen voor het onderhoud van mijn auto.
Na aankoop van mijn auto bleek er een mankement aan de gasleiding te zijn. Ondanks dat ik de auto zonder garantie had gekocht , kon ik de leiding na telefonisch overleg, toch bij een gespecialiseerd bedrijf laten vervangen op kosten van Doorten! Ik vind dit een compliment waard. Bij deze, geweldig!!
Wat doe als je op de zaterdag na kerst en je auto staat met een lekke band op de oprit? Je belt even met Doorten Pesse en ze regelen dat er een monteur van Pesse naar Zwolle rijdt om je auto te voorzien van een nieuwe band! Top service! Team Doorten bedankt, maandagochtend kan ik gewoon op pad naar een van mijn klanten!
2 keer een auto bij Doorten gekocht. Eerste keer een nieuwe Peugeot 308. Alles zeer goed geregeld. Tweede keer een koopopdracht gedaan voor een Skoda Octavia. Dit ging een stuk moeizamer. Eerst werd mij een ander merk aangeboden. Daarna duurde het even, maar kwam er een mooie Skoda naar voren. Deze gekocht, maar het totale aankoop/aflevertraject liep zeker niet vlekkeloos. Slechte communicatie over de afleverdatum. Duurde uiteindelijk 3 weken langer dan gepland. Kreeg wel een nette vervangende auto, omdat mijn oude auto anders over een bepaalde kilometerstand kwam. Na een aantal telefoontjes uiteindelijk de auto toch gekregen. Geklaagd over de gang van zaken. Goed gesprek gehad met Edward. Pijnpunten goed uitgepraat. Communicatie met de klant blijft echter, naar mijn mening voor verbetering vatbaar. Verder zeer prettig, zeer kundig personeel. Staan altijd voor je klaar. Ook \'s avonds.
vriendelijk, vlot, geen gelikte figuren,
Na zoeken op internet, kwamen we een mooie Chevrolet Cruze tegen. Niet te oud, voor een mooie prijs. Vooraf hebben we gebeld, omdat wij op twee uur rijden van dit bedrijf wonen. Via de telefoon werden we goed geïnformeerd, en zijn we een paar dagen later, een proefrit gaan maken. We werden vriendelijk ontvangen en er werd tijd voor ons genomen. Alle vragen werden duidelijk en eerlijk beantwoord. Uiteindelijk zijn we in deze auto dezelfde dag nog naar huis gereden. We rijden er nu een week in en zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt. Een heerlijke auto!
Ben hier terecht gekomen via mijn zwager. Ook wij waren toe aan een andere auto, Bij Doorten een zoekopdracht neergelegd voor een mitsubishi grandis. Na korte tijd kreeg ik een berichtje dat men een geschikte auto gevonden hadden en, na overleg, opdracht gegeven deze auto op te halen. Het was inderdaad een prachtige auto en na de nodige plichtplegingen, konden we hem komen ophalen. Op zaterdag de auto opgehaald, maar kort na vertrek begon de ellende, motorcompartimentstoring. De auto langs de weg gezet (in Beilen) en na 10 minuten de verkoper en monteur ter plaatse. De auto werd zonder problemen mee teruggenomen naar Pesse, waar ons direct een andere, gelijkwaardige, auto werd aangeboden. Er bleek het één en ander aan de boardcomputer te mankeren. Deze werd zondermeer vervangen, ook de E-mobilizer werd, om conflicten te voorkomen, vervangen. Er moest daardoor langer dan voorzien op onderdelen gewacht worden. Mij werd, door omstandigheden, enige malen verzocht van leenauto te wisselen, dit ging kosteloos en bij mij thuis (in Groningen). Uiteindelijk kwam de vakantie ook nog in de knoei, maar ook dit werd, schijnbaar, moeiteloos opgelost door Edward c.v. Wij kregen kosteloos, behalve uiteraard de brandstof, een gelijkwaardige auto ter beschikking gesteld. Ik kan wel zeggen, dat ik nog nooit een garage tegengekomen ben waar dit zo perfect geregeld is. Ik denk dan ook nog lang een zeer tevreden klant te blijven.
Ik ben helemaal uit het westen van het land naar Pesse gereden om daar een hele mooie occasion te kopen. Vriendelijke verkoper!
Het personeel is vriendelijk, welwillend, probleemoplossend en levert goede kwaliteit.
Voor ons de 1e keer dat we bij dit bedrijf als klant komen. In dit geval betrof het een aankoop van een auto. Ons gevoel bij dit bedrijf is buiten gewoon positief en het doet als vertrouwd aan bij een bezoek bij dit vriendelijk familie bedrijf.Zonder te pushen geeft Edward Doorten uitleg en adviezen die je kunt gebruiken. Het was zeer prettig om met dit bedrijf zaken te doen en wij hopen dat wij ook in het onderhoud nog heel lang prettig klant mogen blijven.
Zeer goede ervaringen.
Ik heb zeer goede ervaringen met het bedrijf Doorten in Pesse. Ze zijn altijd bereikbaar en bereid te helpen. Daarbij leveren ze in mijn opinie extra aandacht aan klanten door follow-up en nazorg. Er wordt goed nagedacht over de behoefte van de klant. En er heerst een prettige sfeer.