Laden reviews...
51 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en transparante communicatie. De service wordt als professioneel en betrouwbaar ervaren met aandacht voor de klant. Snelheid en een no-nonsense aanpak worden gewaardeerd. Over het geheel genomen is de ervaring positief en betrouwbaar.
Goeie service
8 February 2026
Chris
Dwingeloo
We waren op zoek naar een auto, proefrit kunnen maken, dat is ‘m! Goede eerlijke inruilprijs. Binnen een week alles geregeld, goed op de hoogte gehouden. Ophalen, overschrijven allemaal vlot en goed geregeld. En nog een cadeautje om ons te feliciteren. Daar kan menig kolossaal garagebedrijf een voorbeeld aan nemen.
6 February 2026
Sofie
Rolde
Onlangs een auto gekocht bij WB Autoservice. Zeer tevreden over de auto en de service.
4 February 2026
Kom er al jaren
23 January 2026
Jan
Hoogeveen
Zonder afspraak hier naartoe gereden, om een VW T-Cross te bekijken. Eigenaar was niet aanwezig maar een proefrit was geen probleem. Bij terugkomst van de proefrit was Wisse aanwezig en werd er een transparante en professionele onderhandeling gestart met een positieve afloop. Bij ophalen van de auto, ging alles lekker losjes, maar wel professioneel. Zeer vriendelijk en gemoedelijk personeel. Al met al een positieve ervaring.
19 January 2026
Zie bovengenoemd
27 December 2025
Suzanne
Roswinkel
Zeer tevreden over benadering en afhandeling problemen van onze auto.
14 December 2025
Frank
Nijeveen
Aanbeveling
6 December 2025
Kees
Veendam
De kosten en de reparaties werden goed uitgelegd en de meneer achter de balie was heel vriendelijk!
13 November 2025
Pepijn
Hoogeveen
Prima en goede garage! Met overleg over de kosten.
9 November 2025
Michael
Pesse
Ik werd zeer goed ontvangen, aangename communicatie, geduld van het personeel, zeer beleefd. Hartelijk dank. С Уважением, Sandu Raducanu
3 November 2025
Sandu
Purmerend
We zijn op een persoonlijke en professionele geholpen bij het inruilen van onze auto en de koop van inmiddels onze nieuwe auto. Het ontvangst was prettig en laagdrempelig. Er werd de tijd genomen om te horen wat de wens was waar we naar op zoek waren en tijd gemaakt om de nieuwe auto te bespreken. We mochten een proefrit maken en na afloop hadden we een gesprek waarin we op een constructieve wijze tot een deal kwamen. Het vervolgtraject was helder en transparant en we konden binnen een week de nieuwe auto ophalen. We genieten nu volop van de 'nieuwe' auto.
31 October 2025
Herald
Bergentheim
Het juiste adres om je auto te laten onderhouden zoals bij een officiële dealer maar dan voor een betere prijs en kwaliteit.
25 October 2025
W van s
Steenwijk
Prima geholpen, uiterst vriendelijk personeel. Er wordt moeite gedaan om de klant het goede gevoel te geven.
23 October 2025
Herbert
Oosterhesselen
Super tevreden Ik ben echt heel blij met mijn ervaring bij WB Autoservice. Iedereen was heel vriendelijk , en ik voelde me direct op mijn gemak. De auto is showroom klaar afgeleverd, helemaal zoals afgesproken. Je merkt dat ze bij WB Autoservice echt trots zijn op hun werk ….en oog hebben voor de klant. Een fijn gevoel om zo de weg op te gaan – echt een aanrader!
19 October 2025
MO
Erm
Behulpzaam snel en vriendelijk
15 October 2025
Hendrik
Pesse
Goede service, komt afspraken na en is eerlijk.
9 October 2025
Bas
Noordwijk
een super leuke garage met vrolijke personeel.
17 September 2025
Sander
Middelstum
Al jaren ben ik klant bij WB Autoservice en nu voor het eerst een "nieuwe" auto hier gekocht. Er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden en de levering. Ook de oude auto is zonder gedoe ingeruild. Heel snel kon ik de nieuwe auto meenemen en staat er al een afspraak om nog wat puntjes die ze zelf hebben opgemerkt aan de auto op te lossen.
17 September 2025
Han
Pesse
WB autoservice bedankt voor het plezier wat ik aan mijn nieuwe auto beleef. Hartelijk ontvangen onder een genot van een heerlijke bak koffie. Na een proefrit met de auto snel tot een beslissing gekomen en met een goed gevoel de auto gekocht. De auto is zeer netjes afgeleverd en heb tot op heden beleef ik veel plezier met mijn gekochte BMW X1 WB autoservice nogmaals bedankt en voor onderhoud en reparatie kom ik graag bij julie terug.
5 September 2025
Berend