Heeft een totaal van 47 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment100%
Uit de recensies blijkt dat klanten consequent vriendelijk personeel prijzen en de snelle, attente service waarderen. Het team wordt als vakbekwaam en professioneel beschreven, met een vriendelijke benadering. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en wordt de mogelijkheid om Doornekamp aan te bevelen genoemd.
Sterke punten
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Snel en betrouwbaar handelen volgens afspraak
Uitstekende service en klantgerichtheid
Gebaseerd op 5 reviews
Vriendelijk én vakkundig, prettig autobedrijf
Op zoek naar een occasion kwamen we bij autobedrijf Doornekamp terecht. De ontvangst was vriendelijk en er werd uitgebreid de tijd genomen om uitleg te geven en proef te rijden. Ook kregen wij een prima bod voor onze huidige auto. Kortom prima ervaring!
12 July 2019
Richard
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
deskundig vriendelijk en een prima service
nico hogenes
LEUSDEN
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Heel prettig zaken gedaan en een uitstekende aftersales.
Alvin Misseyer
Monnickendam
4 sterren: goede service, goed behandeld
Feit dat ik uit Utrecht kom en bij Doornekamp kom moet voldoende zeggen. Erg tevreden dus.
Rob Van der Lingen
Utrecht
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima bedrijf. Altijd eerlijk en reëel. Goede adviezen. Doen net dat beetje extra, zoals het bieden van een gratis leenfiets of leenauto. Communiceren goed over reparaties en verwachte kosten. Geen verrassingen. Wij zijn al 12 jaar klant met twee auto\'s.
A. Moons
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik kom hier alweer vele jaren eerst alleen bij Herman maar later ook bij Chris. Pak hem beet 8 jaar verder en inmiddels 4 nieuwe mazda\'s kan ik niet anders zeggen wat een fijne garage. Ik ben heel wat auto merken gewend en kon me maar wat vaak niet vinden bij de garage omdat je maar een nummer bent. Dat is hier wel anders! dat ene stapje harder lopen maar ook het persoonlijke wat het compleet maakt.
Didier Horstman
Maarten Kuyper
A.ersfoort
Gewoon hele goede garage ! Eerlijke klantbehsndeling en deskundig personeel
18 May 2017
Nol
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ik ben zeer tevreden over deze garage! Er wordt echt geluisterd naar je en de uitleg m.b.t. de werkzaamheden die gedaan moeten worden is duidelijk en eerlijk. Van mijn daar gekochte Mazda heb ik al jaren veel plezier!
13 March 2017
Margreet ter Horst
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik heb mijn auto in onderhoud bij Autobedrijf Doornekamp. Er wordt altijd met mij meegedacht om te zoeken naar een goede oplossing. Naast deskundig advies en klantvriendelijkheid zijn de werknemers altijd open en eerlijk tegen mij. Naar mijn ervaring zorgt Autobedrijf Doornekamp elke keer weer voor een persoonlijk en vertrouwd gevoel.
20 January 2016
Jaap
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goed en betrouwbaar bedrijf voor de vierde keer een Mazda gekocht en weer meer dan tevreden
16 May 2015
dee
leusden
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Erg prettige garage terwijl ik geen Mazda heb, gratis leenauto bij onderhoud ook erg fijn.
11 February 2014
Laura Janssen
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
11 February 2014
Laura Janssen
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ik ben behoorlijk verbaasd, dat Automobielbedrijf Doornekamp. Zo hoog scoort. Ik ben zoals vele niet schrijven, erg ontevreden over Meneer Doornekamp. Rekeningen zijn vaak veel te hoog en de klanktevredenheid vindt in grote mate erg slecht. De receptioniste is een aardige vrouw, maar haar man heeft moeite om sociaal te doen. Kortom, ik ben al jaren geen klant meer, juist om bovenstaande redenen. Ik heb lang geleden al een uitgebreide review vermeld, alleen is deze beoordeling helemaal nergens meer te bekenen. Erg vreemd! | Maar goed, voor mij geen Automobielbedrijf Doornekamp meer. Ik ben erg tevreden over Auto Versteeg Buurman Woudenberg B.V. Super goede service, na beurt of reparatie komt de monteur persoonlijk verslag doen.
Beveelt niet aan
6 February 2014
Jeroen Jansen
Utrecht
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Erg aangename service en al vele jaren een tevreden klant. Altijd goede en deskundige adviezen, betaalbare occasions die jaren probleemloos meegaan.
7 November 2013
Rob Hogeveen
4 sterren: goede service, goed behandeld
klantvriendelijk, geïnteresseerd en vakkundig.
23 June 2013
godfried seegren
huizen
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goede service en persoonlijke benadering. Vind je niet meer bij veel bedrijven. blijf hier zeker terugkomen voor onderhoud!
6 June 2013
Harderwijk
2 January 2013
Dennis van de Bunt
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
topbedrijf hier weten ze tenminste met klanten om te gaan hier ben je geen nummer maar echt klant al 5 mazda\'s hier gekocht en dat blijf ik doen
7 November 2012
w dekruijff
amersfoort
30 October 2012
Hasselbach
4 sterren: goede service, goed behandeld
Met veel plezier gebruikte auto aangeschaft. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Zeker aan te raden voor de aanschaf van een tweedehands auto!
1 May 2012
Arne Heneweer