prima bedrijf en prijs was goed en lekkere koffie! echt een aanrader!!
Via internet hier terecht gekomen voor een gebruikte Cactus. Goede adviezen en fijne behandeling. We voelde ons direct vertrouwd.
goed, klantvriendelijk.
Klantgericht, vriendelijk, eerlijk, meedenkend, adviserend
Ben al jaren een zeer tevreden klant bij dit bedrijf.
Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Je word super snel en goed geholpen. Ook werd ik geholpen door een super goede verkoper, waardoor ik mijn keuze snel en goed gemaakt had.
Op zaterdagmiddag laat nog vriendelijk en behulpzaam geholpen met een kapotte band en noodreparatie zodat wij onze reis konden hervatten. En dit alles voor een erg acceptabele prijs. Bedankt voor de snelle en goede service.
Prima. Zakelijk en duidelijk, i.c.m. een informele benadering.
Schade aan C1 is perfect gerepareerd en de airco ruikt weer fris!
Nette garage, goede vakkennis , vriendelijke mensen. Uitstekende service.
Contact i.v.m. de aanschaf van een bijna 5 jaar oude occasion (C3) die ik op internet had gevonden, Bij bezoek aan garage viel mij de hartelijkheid, deskundigheid en klantgerichtheid op. De occasion zag er prima uit en de prijs was reëel. Auto gekocht en enkele dagen later afgehaald. Wederom fijne ontvangst. Prima garage!
Fijn bedrijf met mensen die begrijpen hoe ze hun klanten moeten behandelen. Ik kom er al vele jaren met veel vertrouwen.
Uitermate tevreden ... fijne service.. erg behulpzaam.. fijn bedrijf
Vriendelijke en behulpzame mensen die goede service verlenen.
voor ons zeer prettig zowel zakelijk als sociaal. niets was te veel, op iedere wens werd ingegaan en werd dan ook uitgevoerd, naar vermogen van Robert Dirks. een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Al 5 jaar zeer tevreden over Autobedrijf Dirks! Eigenaar en personeel staan altijd voor je klaar, nemen de tijd voor advies en problemen worden altijd opgelost!
Prima. Goede service. Goed bereikbaar.
Een mooie Ford Mondeo aangeschaft bij Autobedrijf Dirks B.V. Eerste kennismaking was al direct zeer vriendelijk. No-nonsense benadering. Goudeerlijk, deskundig geholpen. \'So far\' een voortreffelijke indruk van het bedrijf en kan het om die reden eenieder aanbevelen!
De Waterlaat 12
5571MZ Bergeijk