Perfect geholpen

Vriendelijk personeel. Nu ik alleen ben komen te staan en niet veel weet over auto's en de papieren die erbij komen kijken, heeft de medewerker me tot 2x toe alles uit moeten leggen....geen probleem! Bedankt B&S

Klantvriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam

goede ontvangst en correcte afhandeling

lekkere cappucino en een goede financiele afhandeling. alles zonder tijdsdruk

Fairly good.

Sorry for writing in English, and my honesty! My experience with B&S has been good. Both sales and service. I've driven many cars since I was 17 years old. Now 63. However, my current car is the only one that 'judders' when pulling away or low traffic jam revs. Having done nearly 11000 kms since 2 December until my father passed away recently, its annoying. I've changed spark plugs, but need to look further into it. This is the only reason that I will have repairs or service done by another garage.

Goede, snelle service!

Zoals als altijd een goede en transparante service!

De afspraak is goed uitgevoerd

Uitstekende vriendelijkheid en service

5 jaar geleden een auto gekocht en zijn zéér tevreden, kortom EEN AANRADER DAT BEDRIJF !!!!!!!! De vriendelijkheid, snelle service, prijs en kwaliteit beoordelen wij als UITSTEKEND !!!

Goede service,prettige en vakbekwame mensen

Jarenlange, goede service

Goede planning

Snel de defecten kunnen verhelpen

Zeer tevreden met mijn aankoop, goede service

Ik kan iedereen aanraden hier een auto te kopen!

Prettige benadering

Professioneel (kwaliteit/proces/financieel)

We zijn snel en goed geholpen met een plotseling defect. We kregen ook een duidelijke uitleg.

Toen ik belde voor een storing kon ik direct terecht

Prima geholpen

Netjes behandeld Fijne garage

niets te klagen

Vanaf het begin hadden we een goede indruk van B&S auto's. Vriendelijk, deskundig en altijd snel contact. Onze Jeep hebben we o.a. daardoor bij B&S auto's gekocht. Zeker een bedrijf om eens langs te gaan.

zeer goede service

vakkundig geholpen

Goede service, duidelijke communicatie

Onderhoud en apk

Prima service, duidelijk en goede communicatie

Goede afhandeling van beurten en services

Prima garage klantvriendelijk

Behulpzaam

uitstekend

duidelijke afspraken, heldere en correcte afhandeling.

Wederom uitstekend behandeld

Zoals ik, al jaren lang klant, heb ik ook weer dit jaar een zeer positieve beoordeling voor de betrouwbare en deskundige behandeling als mijn auto wordt nagekeken en indien nodig gerepareerd. je hebt dan altijd nog wat te wensen........

Goed geregeld .

Netjes en goed ingelicht, alles perfect gelopen, tot op heden een tevreden klant.

Altijd goed geholpen

Ik kom al jaren bij B&S en wordt altijd goed geholpen. Reparaties, kosten etc worden van te voren overlegt. De factuur achteraf nog doorgesproken.

Helemaal top.

Meedenkende mensen die me geweldig van dienst zijn geweest. Erg blij met hun dienstverlening. In een woord TOP.

Tramstraat 30

6088EB Roggel