Denken mee, komen de gemaakte afspraken na. Er is vrijwel direct een vetrouwd gevoel. Keurig bedrijf.
Geweldig top garage
Positief
Ik ben zeer tevreden over het verkoopproces en de service die werd verleend. De testrit was direct mogelijk en de prijs was goed bespreekbaar. De auto werd boven mijn verwachtingen afgeleverd. Klant is koning wordt hier duidelijk toegepast.
na eerst telefoonisch contact gehad te hebben goed geholpen door Bart zeker omdat we later in de middag waren . en dus bijna weekend.
Uitstekend. Zij vragen door en konden daardoor goed inschatten wat wij zochten. Zij hebben een betere auto gevonden dan wij hadden kunnen vinden. Prima service omdat zij de auto naar hun garage haalden, waardoor wij bij ons vertrouwde adres konden kijken (en kopen)
positief, behulpzaam en optimaal bereid tot het zoeken van oplossingen
goede afspraken
prima garage met ervaren mensen
Tot nu toe erg tevreden, prettig geholpen in de showroom. Geen hard selling maar klantvriendelijke verkoop. mede door het goede gevoel hebben we besloten om de auto aan te schaffen. Auto moet ik nog ophalen daarom nog geen 10 in kunnen vullen.
Netjes ontvangen, men neemt zich de tijd voor ons, prettige communicatie.
Zeer goed en professioneel, snelle service.