Goed e begeleiding en advies.
wij zijn goed en netjes behandeld
Autogarage Auto gekocht
Afspraken worden goed nagekomen. Je wordt prima geholpen en je hebt direct contact met de monteur.
Op bezoek vanuit Brabant in Limburg gaf mijn auto een foutmelding aan. Na uitlezen bleek dat het niet verstandig was om er verder mee te rijden. Zeer goed geholpen met een leenauto, vakkundig advies en reparatie. Goede en heldere communicatie tijdens het proces. En er wordt heel klantgericht meegedacht. En ook de prijs/kwaliteit is prima.
gewoon goed
Vriendelijke benadering en ongedwongen sfeer
Zoals gewoonlijk super snelle service. Perfect geholpen.
uitstekend
Zeer goede service
Heel goed verzorgd bedrijf met vriendelijk en zeer deskundig personeel.
Klantvriendelijk. Super app! Fijn dat jullie telefonisch overleggen voordat jullie iets uitvoeren.