Auto gekocht prima geholpen net bedrijf
Prima werk. Goede respons op aanvragen voor service.
Een zeer goed georganiseerd bedrijf met kundig personeel dat ook zeer klantvriendelijk is. Een goede en eerlijke service.
Goede communicatie
Ik ben fijn en goed geholpen.
al meer dan 40 jaar op hetzelfde adres. Eerst Coenen en nu B&S. Prima service en advies.
Fijne, goede service.
zeer goede ervaring! goede service gehad toen we pech hadden met onze peugeot, dit terwijl we nog nooit klant geweest waren. Naar aanleiding van deze service hadden we besloten dat onze eventuele volgende auto daar gekocht zou worden. Afgelopen week zijn we de trotse bezitters geworden van een mooie renault captur!
Bedankt voor de snelle service
No nonsens. Komen eerlijk en betrouwbaar over. Geen gladde verkopers.
Deskundig en schappelijk in onderhandelen
Via de site een email gestuurd, maar geen reactie terug ontvangen. Uiteindelijk gebeld en toen wel meteen en snel geholpen!! Top!! Het ging om een skelter dus niet voor de auto.
motor van auto gerepareerd
We werden op een prettige manier geholpen en denken een goede auto gekocht te hebben!
Goede service en problemen worden serieus genomen in de garantietijd na aanschaf occasion
Prettig contact Komen de afspraken keurig na Bekwaam personeel Echt een aanrader
Positief; reële advisering waarbij de klant voorop staat. Vakkundig en betrouwbaar.