Top service

Correcte afhandeling

snelle en uitstekende hulp !

vriendelijk, correct, deskundig!

Zeer vriendelijk en nettjes werk

Top service!

Service is duidelijk en treffend. Kom al een aantal jaar bij B&S en altijd tevreden over de service.

Correcte behandeling

Prima Service

Professioneel bedrijf in alle opzichten

Superservice

Daar hoef ik niets aan toe te voegen. Zoals altijd, goed!

Zonder problemen

Prettig kontakt

Goede service, prettig geholpen

Afspraak is afspraak.

Geen gezeur over ook maar iets, gewoon perfect uitgevoerd zoals besproken. Rekening = Offerte

Snel en goed geholpen.

Nvt

Goede service en goed werk geleverd.

Eerlijk

Alles netjes in overleg en conform afspraak. Er wordt ook echt met je meegedacht.

je vraagt nooit te veel en er word met je meegedacht

Je word altijd geholpen als het mogelijk is

Bijzonder klantvriendelijk en deskundig geholpen

Kwam voor een nieuwe auto. Werd netjes ontvangen en vriendelijk te woord gestaan. Verkoper dacht mee met mijn mogelijkheden en was redelijk in zijn bepaling van inruilwaarde en verkoopprijs. We zijn dan ook snel tot overeenstemming gekomen tot beide tevredenheid.

Goede service en overleg tijdens onderhoud.

Top netjes en snel geregeld

Had een doorgerotte remleiding op vakantie en ven bij b&s auto terecht gekomen en ondanks dat het super druk was is me auto binnen 48 uur weer gemaakt. Bedankt b&s

Geweldig geholpen

Fantastisch bedrijf

keurige bediening en afhandeling.

begripvol en goede uitleg van het malheur.

Vakmanschap en service

Er wordt goed met de klant meegedacht en goed geadviseerd.

Alles naar wens verlopen

Snelle afhandeling probleem

klantvriendelijk.

Zeer professioneel geholpen bij aankoop met inruil

Per toeval kwamen wij een bijna nieuwe Renault Clio op het spoor. Inruil oude wagen ging zonder gedoe en ik denk dat we beiden erg tevreden zijn met het resultaat! Zaterdag kijken/kopen en donderdag daarna opgehaald.

Eerlijk, vertrouwd en ,gewoon' goed!

Vooraf informatie wat er gaat gebeuren, en bij het werk tussendoor even contact over bevindingen, gewoon top. Zo krijg je nooit vervelende ervaringen achteraf. Ik heb nog nooit spijt gehad van mijn keuze voor B&S.

Medewerkers super vriendelijk, uitstekende service, heb 40 jaar ervaring met autogarage,staan in top

Medewerkers altijd super vriendelijk en uitstekende service, heb al 40jaar ervaring met autogarages, jullie zijn in mijn top 3

Tramstraat 30

6088EB Roggel