Goede contacten met de klanten.

Is zeer positief.

Perfecte service

Nadat ik een afspraak had gemaakt ben ik hartelijk ontvangen en koffie gekregen. Ze hebben de auto gemaakt en ik kon er op wachten. Uurtje later reed ik weer de deur uit

Vriendelijk en vlot geholpen

Na het online zien van een bedrijfswagen telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Vriendelijk telefonisch geholpen met uitgebreide uitleg en een afspraak gemaakt welke was nagekomen. Oude auto direct in kunnen ruilen en dezelfde dag met de nieuwe bus naar huis gereden.

Prima garage

De verkoper (Ruud ) heeft mij goed geholpen dankjewel

Service!

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Zeer goed bedrijf.

Heel betrouwbaar en een fijne en goede behandeling, met het kopen van onze tweede auto bij deze garage. Ze zijn echt heel goed aan te bevelen, bij het zoeken naar een betrouwbare garage.

Auto

Toppertje. Ik heb net mijn tweede auto bij deze heren gekocht. Snel, flexibel en zonder onnodige omhaal. Ik hoop dat het in het Nederlands verstaanbaar klinkt:))))

goed en vakkundig.

ik heb de auto weggebracht voor een onderhoudsbeurt en kreeg een leen auto mee, de volgende dag kon ik mijn auto weer ophalen, alles was zeer snel en professioneel gebeurt

Goed overleg en servies

een zeer prettige ervaring

fijn gesprek, alle vragen kunnen stellen, en goed overleg kunnen plegen

Helemaal top!

Perfecte service, helemaal tevreden over B&S Auto's B.V.

Zeer kundig, vriendelijk, super service.

Mazda cx5 hier gekocht. Hele nette prijs. Airco werkte niet bij proefrit. In deal afgesproken dat de airco wel onder garantie zou vallen. Helaas was het niet alleen bijvullen. Uiteindelijke flinke reparatie, netjes binnen de beloofde garantie opgelost. Super goede, duidelijke en vriendelijke communicatie. Helaas te ver bij ons vandaan om al onze voertuigen in onderhoud hier te doen, anders deden we dit zeker. Maar bij ooit weer een nieuwe auto, kijken we weer eerst hier. Alleen maar lof.

geweldig

Zeer goede service en snelle afhandeling. Vriendelijk en kundig personeel.

Goed en snel vakkundig

Nadat de bus er mee stopte ben ik direct geholpen Ze wisten precies wat er moest gebeuren Zodat mijn eigen werk door kon blijven gaan Dankjewel

Zeer attent personeel.

Apk en kleine beurt. Correcte afhandeling van de werkzaamheden. Ik werd daarbij attent gemaakt I.v.m. mijn zoektocht naar een andere auto. Een paar mogelijkheden waren aanwezig.

zeer goed

goede service

Goede service. .

Worden altijd prettig geholpen en van tevoren op de hoogte gebracht van de uit te voeren werkzaamheden.

Efficiënt

Na een telefoontje konden we nog dezelfde dag terecht. Vriendelijke en snelle service.

Vriendelijk geholpen.

Vriendelijk geholpen, jammer dat ik voor batterij autosleutel vervangen 27 euro moest betalen. Wat het was zo gefixt.

Goed bezig

Ben heel tevreden mee hoe ze werken in roggel goede service. Gr

q

q

Supper

Jullie zijn snel hulp zaam Al weer voor de 2 de keer Hartelijke dank Familie van zijl Geef een dikke 10

Super autobedrijf

Zeer correct

Vantevoren werd mij netjes en vriendelijk uitgelegd wat er gebeuren moest en wat de kosten zijn voor deze onderhoudsbeurt. Daarnaast zijn de portiervangers L + R onder garantie vervangen en stond een vervangende auto voor mij gereed. Service en klantvriendelijkheid staan bij deze garage voorop, chapeau ! Ik beveel deze garage bij iedereen aan.

Tramstraat 30

6088EB Roggel