Prettige medewerkers, fijne service!

helemaal prima

zeer klantvriendelijk werden goed geholpen

Een aanrader enorme keus aan ocesiuns

WE vonden deze auto op internet en deet aan onze ijsen,zag er keurig uit,inruil was bespreekbaar zo tot een dail gekomen,keurig geholpen,alles zag r representief uit, als alles zoo blijft zijn we dik tevreden .Groetjes Fam Timmers.

Vriendelijk personeel

Alles volgens afspraak beurt en APK, je wordt altijd van te voren geinformeerd over de kosten

Eerlijke vriendelijke verkopers die geen druk zetten en goed adviseren

2 keer in de zaak geweest om in verschillende auto's een proefrit te maken. We werden goed begeleid en werd er veel uitgelegd over de kenmerken en verschillen tussen de auto's. / Er werd geen druk gezet toen we er thuis eerst over wilden nadenken. Ook een 2e proefrit was geen probleem. Zo hebben wij een weloverwogen keuze kunnen maken .

Goed en snel geholpen

Allemaal vriendelijk en deskundige mensen die er alles aan doen om je te helpen.

Snel geholpen

Goede uitleg

Perfect geholpen door de verkoper van B&S

Geen verkooppraatje gekregen. De verkoper was duidelijk en direct

Snel en professioneel

We zijn snel en vakkundig geholpen.

Super OK

Goed bedrijf met een goede behandeling.

Mijn ervaring bij B&S Auto's is heel goed

Mijn ervaring is als ik bel met een probleem dat ik zo snel mogelijk wordt geholpen. De receptie is altijd correct en vriendelijk. De monteurs zijn vriendelijk en leggen ook uit wat het probleem is. Ik ben blij met zo'n garage, dus een 10 is ook dik verdiend. MVG Jo Bosch

Zeer tevreden over de gedane koop van de vw id3

Goede koopbegeleiding. En zeer tevreden met de aanschaf van de vw id3

supergoede service

goede en duidelijke afspraken vooraf en goede evaluatie ahteraf waarom bepaalde handelingen noodzakelijk waren

Geweldige service en klantvriendelijk

Bij B en S een tweedehands auto gekocht. Zeer klantvriendelijk en klein deukje meteen verholpen. Wat een service.

Uitstekende service

Prima service met duidelijke uitleg

Geolied lopende zaak

Goed op de hoogte gehouden over de kosten van het onderhoud en de uit te voeren werkzaamheden.

Keurig te woord gestaan

Snel te woord gestaan en kon ook meteen de auto bekijken en mee testrijden

Super goed geholpen

Onze camper lekte diesel en waren onderweg. Ondanks de grote drukte en te weinig monteurs door vakantie hebben ze ons super goed geholpen zodat wij weer verder konden reizen.

Aardige vriendelijke medewerkers

Meedenkend vakkundig en klantvriendelijkheid komen in mij op Houden zich aan de afspraken . Goed bedrijf

Prima service en klantvriendelijk

Wij zijn tijdens het aankoop van onze nieuwe auto serieus genomen en niet afgewimpeld. Er was genoeg tijd voor een proefrit, tijdens de gesprekken was er voor de kinderen iets te drinken en een koekje. Het zijn de kleine dingen die het doen, het was prettig zaken doen.

Zo kan het ook.

Op zoek naar een nieuwe auto bij B&S in Roggel terecht gekomen. Hier beleefde wij het wauw effect. Proefrijden geen probleem, zelf de tweede auto werd uit de showroom gereden, dit kom je niet snel tegen. Geen pusch menaliteit, en een goed advies met onze keuze stress. Dus ZO KAN HET OOK.

Opweg naar ons vakantieadres een storing aan de auto gekregen. Gebeld en meteen geholpen. De dag daarna onze weg weer vervolg. Echt super goede service en altijd zeer vriendelijk. Groet Jos en Carin

Uitstekend geholpen.

Erg goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste auto!

Ik heb hier mijn allereerste auto gekocht en ben echt supergoed geholpen door Boy. Hij nam alle tijd voor me, legde alles duidelijk uit en dacht echt met me mee. Geen verkooppraatjes, gewoon eerlijk en relaxed. Dat stelde me echt gerust, vooral omdat het mijn eerste auto is.

Tramstraat 30

6088EB Roggel