Je wordt goed geholpen. Er was alleen van te voren aangegeven dat ik geen automaat als leenauto wilde. Daar was blijkbaar geen rekening mee gehouden.

Super!

Auto gekocht, mooi bedrag teruggekregen voor mijn inruiler. Hele vriendelijk verkoper, die Ruud. Op de dag dat ik de auto ophaalde, kreeg ik n melding op de boardcomputer, dat ik mijn bandenspanning moest controleren. Paar keer gereset, maar melding bleef terugkomen. Afspraak gemaakt in de werkplaats, kon meteen terecht, en terplekke werden 4 nieuwe sensoren geplaatst, waardoor de storing opgelost was. Superservice!! Top!!

Deskundig advies en begeleiding bij proef rijden auto met automaat

Zie boven

Tevreden

Reperatie aan auto goed afgehandeld, incl.vervolgafspraak gemaakt. Afspaak is afspraak.

Tot nu toe goede ervaringen met B&S. Correct, geen verrassing achteraf. Prima service.

Heel goed

Je wordt heel netjes geholpen.

Snel

Snelle en proffesionele hulp

Fijne garage, open en eerlijke indruk!

Goed geholpen door de verkoper, ze draaien er niet om heen je mag alles zien. Ze gaven een reële prijs terug voor onze auto. Zeerbetrouwbare eerlijke indruk.

Korekt en goed geregeld

Komen afspraak goed na

heel goed

alles correct opt tijd

heel goed

goed en bekwaam en vriendelijk personeel goede uitleg over de auto

Hele prettige ervaring ons

We kregen alle tijd om de auto uit te proberen. Daarom zijn we er mee naar huis gereden om te kijken of de 3wielfietsen er in paste. Dat lukte gelukkig. Was voor mij tevens een mooi ritje om automaat rijden te oefenen. We hebben de auto nog niet, maar dat zal ook zeker goed afgehandeld worden.

Meedenkend bedrijf. Top

Doen wat ze zeggen Zeggen wat ze doen Laten zien wat ze zeggen dat ze dat ook doen.

zeeer goed klacht goed afgehandeld

Duidelijke communicatie en denken en gode service

Fijn ontvangst en niet opdringerig denken mee

Perfekt geholpen.

Netjes te woord gestaan. Accu was op voorraad, gelijk meegekregen. Zelf weer erin gezet.

FIJNE BEHANDELING EN DOEN WAT ZE BELOVEN.......TOP!!

Precies zoals het overal x ou moeten gaan......gewoon top!!

Snel en goed

Snel afspraak kunnen maken en uitvoering was mooi op tijd uitgevoerd

Goed aanbod

Goede service en goed aanbod

Snelle service en vriendelijk

Goede service, niet alleen met de verkoop maar ook voor onderhoud

Heel prettig contact

Werd heel fijn geholpen en er werd met me mee gedacht. Ze namen netjes de tijd voor me. Super!

Zoals altijd: prima

Ook deze keer prima geholpen. Fijne leenwagen ter beschikking gehad.

Een hele goede receptie medewerker

Je wordt heel goed geholpen je krijgt duidelijkheid omtrent de verrichtingen die aan de auto gaan plaatsvinden.

Reparatie

Reparatie snel opgepakt en uitgevoerd.

Tramstraat 30

6088EB Roggel