Dik tevreden

Zorgvuldig en netjes behandeld.

Prima. Afspraak volgens RIVM regels. Betrof Terugroepactie Volvo V60

Prima. Afspraak volgens RIVM regels. Betrof Terugroepactie Volvo V60. Uitermate vriendelijk en conform afspraak was de auto gereed.

Super goede en vlotte service

De onterechte storingsmelding laag oliepijl in mijn V40 werd snel verholpen. Pijlstok/mechanisme gecontroleerd en gekalibreerd. Er werden geen kosten berekend. Top service.

Een georganiseerde en keurige garage

Elke keer als ik binnen kom ervaar ik een klantvriendelijke en professionele sfeer. Hou dit vast! De werkplaats ziet er super georganiseerd en keurige uit! De Monteur Joran heeft mij ook deze keer weer super geholpen en elke vraag beantwoord.

Positief

n/a

niets op aan te merken

Hartelijke ontvangst (met veiligheidsmaatregelen), op tijd geholpen, goed contact met de monteur.

alles volgens afspraak , helemaal super

alles netjes volgens afspraak besproken en afgehandeld , we zijn helemaal netjes behandeld ook ivm de coronacrisis , helemaal super.

uitstekende service

uitstekende service

Tevreden

Geheel volgens afspraak, leenfiets meegekregen, keurig op tijd klaar en aandacht voor extra's.

Alles goed en duidelijk

Intake, toelichting van de monteur bij gereed afleveren beurt :prima. Veiligheidsvoorschiften aan de balie i.v.m. Corona prima evenals verblijf aan de leestafel tijdens de beurt.

Ik ben heel erg goed en vriendelijk geholpen

Ik had een lekke band en werd direct geholpen.

zeer tevreden

goede service

betrouwbaar

Uitgevoerde werk zoals afgesproken, enige aandachtspunt is de huidige onderbezetting bij de monteurs waardoor je een beurt zo'n 4 - 5 weken van te voren moet gaan plannen. Zeker wanneer je alleen een bandenwissel zou willen is dat (te) lang.

Correcte behandeling je voelt je thuis bij Diana.

Goede service en klantgericht

Bij Cappendijk wordt je altijd correct geholpen. Enig min puntje is dat je bij het maken van een online afspraak een maand moet wachten omdat alles volgeboekt zit.

top!

alles op tijd, en alles schoon gemaakt ivm virus. Klasse

Fijne ontvangst bij de receptie. Werkzaamheden aan de auto goed uitgevoerd en uitleg van de monteur wat er gedaan was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met bedrijf.\r\nAlles prima naar wens geregeld!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Steeds een uitstekende service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede en fijne garage. Snel, deskundig altijd vriendelijk.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!!👍🏻

Meester FJ Haarmanweg 49