Goede service, fijne mensen

Punctueel, goede service

De service zoals ik gewend ben en goed aan corona aangepaste activiteiten.

Alles correct en super beleefd

Een kleine opmerking, de wissel van winterbanden naar zomerbanden is het enige dat moet gebeuren. Gevoelsmatig lijkt dit lang te duren ca anderhalf uur.

👍

Correct afwerking!

Service

Goede service en goed personeel

Hoewel de afspraak via de website niet doorgekomen is, werd de APK toch uitgevoerd. Perfect

De werkzaamheden worden keurig uitgevoerd

Best mogelijke service en uitermate vriendelijk personeel!

Kan niets beters verzinnen als de vorige beschrijving.

Top service

Altijd zelfde service level, alle medewerkers!!

Vriendelijk en professioneel geholpen

Ben vriendelijk geholpen aan de balie, waar precies verteld werd wat er gaat gebeuren. De monteur is ook vriendelijk en vraagt ook naar wat het probleem is e.d. Het word snel en vakkundig opgepakt en ook nog eens opgelost. Daar houd ik van. Het is weliswaar mijn eerste Volvo die ik rij maar dat bevalt tot nu toe prima.

Uitstekende service

Uitstekende service

positieve en goede ervaring, zoals altijd keurig geholpen en voorzien van de nodige informatie

zoals altijd weer netjes geholpen voor de onderhoudsbeurt van mijn auto. vanaf ontvangst tot en met terug ophalen van de auto. duidelijke informatie ontvangen vooraf wat de gemaakte afspraken waren, en wat de werkzaamheden in houden en achteraf van wat er gedaan is aan de auto.

Reperatie naar volle tevredenheid opgelost

Goede ervaring

zeer goed

netjes en goed geholpen

Super!

Alles is zoals gepland verlopen

Zoals gewoonlijk perfect ontvangen

Iedereen is vriendelijk en gastvrij

Snel en op tijd

Perfecte service

Prima Garage, goede ontvangst

Nog geen negatieve ervaring meegemaakt, verwacht ik ook niet . Reparatie en onthaal perfect.

ben prima geholpen

Snel en zeer goed geholpen

Goed ontvangen en gelijk iets te drinken aangeboden. Prima uitleg van wat er moest gebeuren en zeer goede uitleg wat er eventueel nog kon gebeuren na de software update.

Duidelijk, degelijk

Vriendelijk, professioneel

Betrouwbaar, vakbekwaam en SERVICE

Beste Pascal, Hierbij laat ik U weten dat de gisteren uitgevoerde jaarbeurt en APK keuring door Werner perfect is verlopen. Mijn dank nog voor de goede service inzake afwassen auto en interieur verzorging.En ZEKER niet te vergeten de handgel. Wilt U de complimenten doen aan dhr. Cappendijk zelf dat monteur Werner in ALLE opzichten zijn zaakjes GOED onder de knie heeft. Ik bedoel daarmee de olie, bandcontrole en de manier hoe of Werner met de klant om kan gaan. Ik zou deze knaap maar inlijsten als ik U was. Mijn rechterachterband is nagekeken en was op spanning 2.5 gezet. De andere banden stonden zoals ik ze altijd zet op 3.0 Mijns inziens is de spanning van deze 3 banden NIET gecontroleerd want anders hadden ALLE vier de banden op 2.5 gestaan. Snapt U wat ik bedoel Pascal. Even een doordenker !!! Hartelijke VOLVO V50 groet van G.T.F.J. van Bavel uit Hulst.

heel goed

Men wordt altijd prettig behandeld.

Het bedrijf is zeer betrokken bij zijn klanten.

Zeer goede en snelle service door een vriendelijk en correct team.

Prima als altijd

Vriendelijk ontvangst, keurige tussentijdse update van de monteur met eerlijk advies.

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen