Goede ontvangst en de auto keurig in orde en schoon weer mee genomen

Snelle en goede service

Snelle en goede persoonlijke service. Goed bedrijf dat de klant heel netjes en correct helpt. Hier wordt je gewoon nog heel goed geholpen.

Tevreden qua uitvoering montage trekhaak

Tevreden

uitstekend

Prima geholpen,heerlijke koffie en heel aardige mensen

klantvriendelijk, serviceminded, stipt

Onlangs is even gekeken naar mijn remmen. Piepte weer. Nog niet zo lang geleden was het een remklauw die vervangen moest worden. Dacht dat het nu weer het geval was. Bleek niet zo te zijn. Remmen helemaal in orde volgens de monteur. Piep komt nog steeds af en toe terug, maar niet heel erg storend. Fijn dat er even naar gekeken is en kosten vielen mee. Prima!

Perfecte service op maat!!

Prettig en persoonlijk contact. Goede communicatie en afspraak op maat.

service en werkzaamheden naar volle tevredenheid

Ik ben zeer content over de aangeboden service om de auto op te halen en terug te brengen (in corona tijd). Hoewel ik niet de idee had dat de auto service nodig had constateer ik toch dat auto soepeler rijdt Wellicht door de nieuwe motor software maar de automaat schakelt veel soepeler. Je merkt haast het schakelen niet meer. De wasstraat is niet top.

Snel geholpen en mogelijkheid om te werken tijdens het wachten

De bandenwissel verliep ook deze keer weer heel vlot; ik kon er op wachten en in de tussentijd werken aan de grote tafel in de showroom in Terneuzen - inclusief snelle wifi en een lekker kopje koffie. Prima geregeld!

Er is conform de afspraken gehandeld. Netjes dat de auto is gewassen. Alle niet standaard werkzaamheden zijn eerst overlegt.

Prima! Klantvriendelijk.

Zoals altijd ben ik weer prima geholpen.

Klantgericht

Keurig werd ik door Cappendijk Volvo gewezen op het feit, dat ik nog op winterbanden reed. Binnen een week zijn de zomerbanden gemonteerd. En een kopje koffie toe tijdens het bezoek aan de werkplaats..

Doen wat ze zeggen

Positief

In deze tijd, goede service en dus een tevreden klant

Goede afhandeling

Goede en snelle afhandeling,super

Een bedrijf dat je kunt vertrouwen

Geweldige service, ontzorgen op het hoogste niveau

Geweldige service, ontzorgen op het hoogste niveau. Zeer tevreden.

Al vele jaren zeer tevreden als klant bij dit bedrijf.

Top garage

Je wordt er netjes vriendelijk te woord gestaan en alles word uitgelegd wat er gedaan is.

Auto zoals gewoonlijk opgehaald door Pascal en na servicebeurt, met een korte toelichting over de uitgevoerde werkzaamheden, op de afgesproken tijd weer voor de deur afgeleverd.

auto wil niet starten, geen verlichting en geen binnenverlichting aan.

met receptie gebeld en vragen beantwoord, afgesproken wordt er komt een monteur bij u langs, met een nieuwe accu, als de accu eventueel defect is wordt die meteen vervangen. accu blijkt defect en monteur plaatst nieuwe accu, dit valt onder garantie. ben heel tevreden over de gang van zaken.

Correcte afspraak met opvolging. Vriendelijke ontvangst, Corona maatregelen OK. Kopje koffie. Auto klaar binnen de opgegeven tijd.

Goed en snel

Goede en snelle service

Prima, vriendelijk, uitstekend en snel geholpen.

Bandenwissel snel gebeurd terwijl ik wachte.

een dikke pluim voor de mensen van Cappendijk

Indien een afspraak gemaakt, komen jullie deze ook na. Geen bijzonderheden verder. Toppie garage.

Persoonlijk, ontvangst en behandeling gericht op vraag en interesse, kortom zoals je het als klant graag ervaart.

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen