Heel erg goed.

Ik woon en werk in Singapore. Gedurende het corona virus tijdperk was het voor mij onmogelijk om naar Nederland te komen. Mijn Volvo was aan de APK toe, maar had niemand die de auto van Veere naar Goes en weer terug te rijden. Door de jaren lange relatie was een van de Volvo Cappendijk medewerkers bereid om the auto op te halen en weer terug te brengen Het is the extra stap die voor mij een "Volvo begrip" is sinds 1968 toen ik mijn eerste Volvo kocht. Ondanks het feit dat de garage in Goes diverse malen in andere handen is overgegaan de Volvo service en kwaliteit is gebleven.

Erg tevreden.

Zie boven.

Top beholpen

Na een telefoontje, werd meteen het onderdeel besteld en de volgende dag gemonteerd.

Het is moeilijk om een ervaring te geven ,na een beurt

Dit komt omdat ik na een beurt vorig jaar, na zeer weinig km gereden te hebben zelf driekwart liter olie moest bijvullen . Waar van ik de garage op de hoogte van heb gesteld. Ik heb nu na de beurt thuis zelf het pijl van de olie gecontroleerd en deze was in orde. voor de rest vind ik de service van de garage prima.

Correct en naar behoren geholpen!

Vooraf een prijsindicatie ontvangen nav gekozen 'onderhoudsbeurt' icm apk. Tijdens onderhoud kwamen er extra dingen boven water die direct op een correcte manier gecommuniceerd incl. de kosten die daarbij kwamen. Al met al een aangenaam bedrijf om zaken mee te doen.

De service is uitstekend, wordt vooraf ingelicht over de uit te voeren werkzaamheden. In deze moeilijke tijd wordt de auto volgens de geldende regels verzorgd

Alles prima geregeld en volgens afspraak.

RIVM regels goed en duidelijk. alles volgens afspraak afgehandeld.

Uitstekende service

Van tevoren prijsopgave, schatting duur werkzaamheden, telefoontje bij voltooiing werkzaamheden. Vriendelijke behandeling

Correcte verzorging en advies voor onderhoud van de Volvo

Prima service en voelt betrouwbaar

Ook voor zaken die onder garantie vallen wordt uitgebreid de tijd genomen zodat zeker is dat alles is opgelost. De betreffende monteur komt voor en na de reparaties alles doornemen en geeft nog de nodige adviezen.

uitstekende garage

Deskundig, denken met je mee bij extra kosten voor reparaties en altijd zeer correct

Correct

Alles volgens plan aangenaam afgewerkt

Aangenaam en vriendelijk ontvangst, en overleg bij opgemerkte gebreken, alvorens over te gaan tot reparatie.

Duidelijke en goede afspraken

Een medewerker heeft mijn auto meegenomen uit Oost-Souburg en in de avond weer terug gebracht, stuur netjes ontsmet en met factuur. Wat ik me afvraag of het wassen van de auto na de beurt afgeschaft is? Alles verder prima!

Goed geholpen

Alles is netjes afgehandeld

Uitstekende service en uitgevoerd onderhoud

De maatregelen die getroffen zijn a.g.v. de corona zijn prima geregeld en worden ook door de medewerkers prima uitgevoerd. Ik heb gewacht gedurende het geplande onderhoud. Heb prima en rustig kunnen werken en de koffie was goed verzorgd. De vragen die ik gedurende de werkzaamheden van de monteur kreeg (prima op afstand) waren duidelijk. Ook de uitleg over uitgevoerde werkzaamheden toen de auto gereed was was prima.

Totaal service

Auto van huis opgehaald en teruggebracht voor Jaarbeurt en apk. Keurig gebeld voor extra reparatie. Ronduit top. Vervolgens weer 1 jaar Volvo Assistance. Top geregeld.

Alles volgens afspraak!!

Goede service.

Accu vervangen bij mij thuis

Volvo Vakdealer Cappendijk Goes ! !

Kwam voor storing " acc niet beschikbaar " Geen cruisecontrole. Wordt altijd zeer fijn als klant opgevangen en te woord gestaan als je binnen komt, echt fantastisch. Monteur Jos (topmonteur) heeft echt alle mogelijkheden geprobeert en getest, is helaas nog niet opgelost maar heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. Monteur Jos zoek verder met Volvo Nederland naar de oplossing. Als er meer bekend is, maak ik een nieuwe afspraak. Ik ben zeer tevreden en blij dat ik klant mag zijn bij Volvo Cappendijk.

Prima kwaliteit maar lange wachttijd

Communicatie en uitvoering der werkzaamheden zijn uitstekend. Enige minpunt: de wachttijd van een afspraak maken tot de uitvoering ervan van 1 maand is te lang.

Kwantitatief en kwalitatief is Cappendijk van hoog niveau.

In de morgen een probleem, in de middag opgelost. Onderdelen lagen op voorraad.

prettig ontvangen en snel geholpen

prettige mensen en vriendelijke ontvangst.

Werd goed geholpen en werd direct opgelost

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen