Correcte en snelle service

Afspraak gemaakt, APK keuring snel en correct afgeleverd

Prima service!

Het was de eerste keer dat we bij deze garage de onderhoudsbeurt lieten uitvoeren. Onze ervaring is positief. Werden gebeld of auto door de wasstraat mocht. Gaan ervan uit dat de service volgende keer ook goed is.

Werkzaamheden altijd prima uitgevoerd.

Flexibel en meedenken bij spoedreparaties.

goede maatregelen en aardige mensen

zeer matig

Als ik de auto breng, ga ik er vanuit dat ze hem ook nakijken. Er is mee gereden maar een ( niet gemelde ) storing wordt niet opgemerkt

Snelle afhandeling. Ik kon dezelfde dag nog terecht.

Een lekkage in de afwatering van het schuif/kanteldak. Een probleem dat snel verholpen moet worden. De monteur had het snel en deskundig verholpen. Na een halfuurtje reed ik weer glimlachend naar huis.

Perfect contact met monteur en balie

Ik werd precies op tijd geholpen Door een monteur waar ik mijn petje voor af neem. Hij heeft mij niet alleen heel klantvriendelijk te woord gestaan Maar mij ook een heldere uitleg gegeven

super goed geholpen

Vriendelijk geholpen en duidelijkheid in de kosten

Vriendelijke en professionele bejegenjng

Correcte informatie, werkzaamheden binnen de afgesproken tijd verricht. Personeel is heel vriendelijk en neemt alle tijd voor uitleg.

Net als anders goed en duidelijk je weet waar je van tevoren aan toe bent als er niks speciaals is

alles goed verlopen prima geregeld

De auto is netjes opgehaald en weer teruggebracht zoals afgesproken.

Geruisloze service

Het loopt gewoon goed. Het puntje van kritiek deze keer was het terugbrengen van de auto naar Elopak. Er was niet gezegd wanneer de auto klaar was en hoe laat hij werd teruggebracht en naar waar. Dit moeten we volgende keer beter afspreken.

Goede luxe service

Prima garage

Tevreden

Professioneel, vriendelijke medewerkers, goede service.

Adequaat en servicegericht

Werd van alles op de hoogte gehouden en goed geïnformeerd. Keurig, beter dan voorheen.

Netjes geholpen. Beurt prima uitgevoerd.

Netjes geholpen. Beurt prima uitgevoerd. Goede Volvo dealer.

professioneel

uitstekende uitleg van de monteur m.b.t. de werkzaamheden

Echt een top Volvo dealer!

Zeer professioneel bedrijf waar ze deskundigheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Van de altijd zeer vriendelijke Caroline tot de fijne salesman Martijn, tot de geweldige monteurs. Samen vormen zij met de overige medewerkers een bijzonder fijne Volvo dealer!

Goede communicatie en perfecte afhandeling

Snel geholpen, goede service en voorlichting. Correcte prijsopgave. Goede diagnose van de monteur en erg betrokken en zorgvuldig afgehandeld.

Keurig

Zeer correcte afwikkeling

Prettig ervaren

Goeie en snelle service

Wederom uitstekende service!

Er wordt door de mensen van Cappendijk meegedacht in het bedenken van oplossingen. Het onderhoud wordt prima uitgevoerd en de kosten zijn vooraf bekend. Heel fijn dat de auto schoongemaakt wordt afgeleverd!

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen