Wezijn super vriendelijk geholpen

Goede services. Vriendelijke en behulpzame mensen.

Tevreden

Zeer correcte wijze van contact

Klantgericht bedrijf

Afspraken correct en met aandacht worden uitgevoerd.

Uitstekende service

Keurig werd mijn auto gehaald en weer teruggebracht. Ook werd telefonisch contact opgenomen om de te nemen maatregelen te bespreken. Keurig!

Vriendelijk, klantgericht, goed gerepareerd

Dealer is een uurtje rijden vanuit huis. Eerste volvo: s'morgen aanwezig zodat er gekeken kan worden wat het probleem is. Dan bestelling onderdelen en later op de dag inbouwen. Intussen gehaald en gebracht door Cappendijjk naar centrum Goes om om te winkelen. Tevreden klant. Tweede volvo voorstoel verwarming reparatie onder garantie, naar tevredenheid uitgevoerd.

Zeer prettig

Prima zoals gewoonlijk!

Snelle en nette afhandeling zoals gebruikelijk. Ditmaal zelfs sneller afgehandeld dan gepland!

Erg tevreden

Mijn Volvo moest APK gekeurd worden met een grote beurt. Alles was netjes gedaan volgens proforma en tot mijn verrassing was de auto ook schoon gemaakt. Top service!

Uitstekend geholpen.

Werd prima mee gedacht.

Verwachtingen worden overtroffen bij Cappendijk!

Meer dan prima ervaring, auto zelfs gewassen en matten gereinigd. Helaas volgende auto geen Volvo ivm uitfaseren van de V40.

Heel plezierig en volledig volgens de afspraken.

Alles verliep volgens de vooraf gemaakte planning/afspraken. Leenfiets keurig.

Altijd goed altijd tevreden.

Zie hierboven

Altijd goede service met een glimlach

De titel zegt genoeg

juiste manier van klantvriendelijkheid

Nette manier van communicatie, altijd klantvriendelijk, oplossings gericht.

Prima geregeld

Hier werken vakmensen

Altijd goede service en prettige omgang met de klanten.

Bedankt voor de extra schoonmaak beurt! Ben zelf even niet mobiel.

Mij valt op de vriendelijkheid, behulpzaamheid en de professionaliteit

Bij de APK keuring bleek er sprake te zijn van een mankement. Dit is direct en prima verholpen.

wwww

Uitstekende service

Alhoewel wij onze Volvo niet bij jullie gekocht hebben staan jullie altijd klaar met n zeer goede, snelle service.

uitstekend

gastvrij en snel geholpen, door zowel technisch als kantoor. heel tevreden

Mijn ervaring is naar alle tevredenheid.

Auto een beurt gehad en reparatie's uitgevoerd. Over dit alles ben uiterst tevreden. Auto rijdt weer zo als het hoort. Mijn dank aan de monteur.

Altijd vriendelijk en zeer goede Service!

Altijd als ik er kom is iedereen vriendelijk en de koffie staat altijd klaar en wordt het werk goed uitgevoerd. Ook weet je van te voren waar je aan toe bent met betrekking tot de kosten. Achteraf wordt er ng gebeld of alles naar tevredenheid is verlopen.

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen