Super service

Goede service en informatie gekregen. Ook erg vriendelijke personeel!

Superservice. Incl. thuisbrengen en ophalen.

XC90 binnen voor jaarlijks onderhoud. Netjes opgebeld met advies voor nieuwe ruitenwissers. Vriendelijk en vlot geholpen.

Persoonlijke service

Wat er ook verandert, de goede service van Cappendijk blijft op hetzelfde hoge peil.

Uitstekende service, slijtage items prijzig

De auto wordt stipt op tijd opgehaald en afgeleverd. Bij de onderhoudsbeurt krijg je steeds je auto schoon terug. Eventuele extra reparaties worden altijd vooraf of tijdens het onderhoud met de eigenaar overlegt al vorens uit te voeren. Bij sommige aanpassingen die nodig zijn wordt er opgevolgd over de rijervaring na deze aanpassing. Heb een van de eerste nieuwe XC90 en er zijn toch wel een paar technische onvolkomenheden. De garage neemt zelf initiatief naar Volvo om tot een mogelijke coulance te komen ook bij niet standaard zaken. De auto wordt all-in service bij deze garage onderhouden, sommige standaard/slijtage items zijn hierbij wel aan de prijzige kant, de service is echter uitstekend.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Prettige ontvangst, duidelijke terugkoppeling wat er gedaan was, lekkere koffie en een netjes gewassen auto terug..

Uistekend!

Uitstekend!

Goeie garage en prettig personeel.

Gewoon goed.

Correct behandeling afspraken nakomen goede technische kennds

goed en kundig personeel die die afspraken nakomt service van halen en terugbrengen is in mijn geval heel belangrijk.

In al die jaren steeds een goede service.

Altijd correct behandeld en voor de service is er altijd overleg als er een probleem is tijdens de jaarlijkse keuring.

Goede en correct service

De afspraak wordt correct opgevolgd. Als klant wordt je ook op de hoogte gehouden.

Wederom een vlotte servicebeurt, kosten van te voren goed aangegeven en overlegd.

Servicebeurt in 2 delen uitgevoerd omdat ik de auto tussendoor nodig had, was goed geregeld, goede, snelle en vriendelijke communicatie.

Goed maar klant geluisterd en uitgevoerd

Goed contact receptie en dito uitvoering werkplaats, resultaat is er naar! Compliment

Professioneel en vriendelijk geholpen

Prettig Als verbeterpunt zou ik (Ook als leasrijder) graag horen / zien welke werkzaamheden aan auto zijn uitgevoerd

Uitstekende Service

Goede service, had wat problemen met ruitenwissermotor. Volvo begreep de situatie en gaf coulance. Fijn om zo geholpen te worden.

Goede afspraak

Snelle service.

Altijd welkom, altijd netjes behandeld!

Al jaren klant en met zowel de receptie/ontvangst, werkplaats als verkoop goed contact.

Ondanks dat ik onaangekondigd op een zaterdag langs kwam, nam de monteur alle tijd voor mij om mijn zorgen ten aanzien van de (mogelijke) storing weg te nemen. Erg klantvriendelijk en kundig te woord gestaan. Fijn om te ervaren dat er nog garages zijn waar de klant centraal staat. Een heel andere ervaring dan voorgaande garages waar ik mee te maken had.

Vakkundige mensen met een persoonlijke benadering ronduit top

Al jaren zeer tevreden klant Ik moest door omstandigheden uitwijken naar Harderwijk maar zoals ik bij jullie behandeld word is gewoon top Lobke Jos en Martijn prima mensen met hart voor de zaak en klant

Ondanks lunchpauze toch snel geregeld!!

Prima geholpen

Storing met de nodige aandacht helaas niet verholpen. Wel heldere uitleg gekregen.

goed en snel services

vriendelijke medewerkers afspraak is afspraak alles uitgelegd was ze gingen doen en zodra de auto klaar was kon ik hem gelijk ophalen

Goede service; als ook de multiriem vervangen was, had ik het helemaal perfect gevonden.

alles weer prima geregeld

Onderhoudsbeurt. prma uitgevoerd. Auto thuis opgehaald en gewassen teruggebracht

Snel, kundig, goede communicatie

Jaarlijkse beurten aan mijn Volvo worden perfect uitgevoerd en uitgelegd. Geen (financiele) verrassingen, prettige communicatie en uiteraard weer een goed rijdende auto!

uitstekende service, topgarage

Met Pascal als aanspreekpunt en spil in de werkzaamheden, maakt dat ik met veel plezier mijn Volvo kan rijden. Natuurlijk mag de rekening wel wat lager (geintje.) Nee alles samen, halen brengen en contact maakt de firma een top garage.

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen