Prima. Duidelijke afspraak en prima werk geleverd.
Orginele onderdelen blijven, maar er wordt altijd gezocht naar \'after market\' onderdelen. Blij dat de vervanging op zaterdag ochtend kon, helaas was er niet iemand die de balie kon beheren
Bedankt voor je kritische recensie. Dat houdt ons scherp! :-)
Een bedrijf dat je nog bij naam kent. Afspraken worden nagekomen.
Hoewel er vele positieve reacties zijn, heb ik helaas een twijfelachtige reactie. Nadat ik hier een auto heb gekocht, met een servicebeurt erbij kwam ik binnen een maand erachter dat de condensor van de airco lek was. Tuurlijk dit kan gebeuren, maar is wel zuur. Vervolgens had ik de auto bij de garage staan, en die wezen mij erop dat de distributieketting vervangen moest worden. Enigszins flabbergastet dit laten uitvoeren. Even laten wees een kennis mij erop dat dit een verborgen gebrek is en dat dit hersteld zou moeten worden. Voorwaarde is wel dat je daarvoor eerst de verkoper in de gelegenheid moet stellen om dit te repareren, dit was voor mij te laat . Dus in principe betekent dit dikke pech. Vervolgens toch wel de situatie uitgelegd en gevraagd wat er mogelijk was (service van het bedrijf). Nou er is dan dus niets meer mogelijk. Erg jammer, mede omdat ze zich direct heel terughoudend opstelden. Tip voor een volgende keer, wees wat flexibeler en probeer zo mensen aan je te binden.
Beste Nanne, Vervelend om te lezen dat je geen positieve ervaring hebt bij de aanschaf van een occasion. We zullen intern bekijken wat er fout gegaan is.
Vakmanschap en klantgerichtheid .Beide van hoog gehalte.
wederom super geholpen door dit bedrijf.
goed en vakkundig geholpen
Op een aantal punten was mijn auto afgekeurd voor de APK. Voor € 700,00 aan reparatiekosten was hij volgens multimerk weer klaar. Een andere garage doet dit voor € 450,00. Pas na betaling APK kreeg ik mijn auto mee. Na reparatie van die punten moesten ze zogenaamd de auto helemaal opnieuw keuren.. Jawel weer volledig APK aftikken. Heb dit nog nooit ergens anders gezien, dat je voor 2X APK moet betalen. Voor mij gelijk de laatste afspraak geweest.
Bedankt voor het plaatsen van deze review. De factuur die je ons liet zien was van een autodemontagebedrijf. Met dit bedrijf kan én wil Multimerk prijstechnisch niet concurreren. Wij vinden kwaliteit en persoonlijke service belangrijker dan de laagste prijs. Elke andere gerenommeerde autogarage zal hoogstwaarschijnlijk een vergelijkbaar tarief met dat van ons hanteren. Uiteraard ben je volledig vrij in het wel of niet ingaan op een reparatievoorstel. De APK-keuring was echter een reeds geleverde dienst waarvoor je natuurlijk wel gewoon direct diende te betalen. Het voertuig waar het om gaat is ongeveer 19 dagen na de eerste APK keuring pas opnieuw aan Multimerk aangeboden voor een nieuwe keuring. Het is volgens de RDW verplicht om het voertuig dan opnieuw volledig te keuren. Vandaar dat de auto in dit geval tweemaal gekeurd is. Aan de tweede (verplichte) keuring waren logischerwijs kosten verbonden.
Uitstekende service,prima werk geleverd.
Zeer goede ervaring: onderhoud, beurten, wisselen zomer/winterbanden
Tom, bedankt voor het plaatsen van een recensie. Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met Multimerk :-)
banden wissel snel en netjes geregeld ,auto even door de wasstraat,binnen een half uur weer spik en span de weg op
Wow, gemiddeld een 9. Bedankt voor deze hoge beoordeling!
prima!
goed en vriendelijk ,vakwerk
correkte hulp
Tweemaal een tien. Daar doen wij het voor :-). Bedankt voor je recensie.
De klus duurde lang mar dat kwam omdat onderdelen besteld moesten worden. De afwerking was slordig, daar is helaas geen ander woord voor
Je wordt netjes geholpen, goede service!