Ik ben zeer tevreden. Net even dat beetje extra maakt dat je terugkomt. Een up als ruilauto, snelle hulp bij reparaties en de auto staat er perfect (en schoongemaakt nog wel!) bij als je hem komt ophalen.
Goede snelle service, meedenken met de klant, prettig personeel.
Op 27/05 ben ik langs geweest omdat display aangaf \"werkstat\" met oliekan. Monteur peilde olie en gaf aan dat dit te laag was; is bijgevuld maar klacht was niet over. Monteur heeft toen accu los gekoppeld waardoor alle historische info weg is. Hij zei dat contact in voorste gedeelte van motorklep van de auto zit en heeft daar wat ingespoten; ik had hier geen goed gevoel over; klacht was ook niet over. (display gaf ook de volgende ochtend nog zelfde melding) Volgende dag naar dealer VD Brug gegaan, die heeft storing verholpen, reden: steenmarter had onder motorkap kabel doorgebeten. Mijn vertrouwen in Multimerk is hierdoor aardig aangetast en overweeg de volgende beurt ook bij VD Brug te laten doen.
Beste Henk, Bedankt voor uw uitgebreide reactie. Wij vinden het erg vervelend dat u een negatieve ervaring heeft opgedaan bij Multimerk. Daarom nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Multimerk | Werkplaats
Zeer goede ervaringen met Multimerk! Aanbevelenswaardig!
Hartelijke ontvangst!!!!!
Goed en prettig bedrijf. Goede en snelle service en kent zijn klanten.
Een probleem (een piepend geluid uit de motorkap) dat de dealer van onze vorige auto zei niet te kunnen verhelpen (hij noemde dit een \'kinderziekte\') had Multimerk binnen no time opgelost, voor een bedrag van € 18,--!!! Toen was ons vertrouwen gewonnen en dit is daarna nooit beschaamd; we worden altijd deskundig en op een zeer correcte en klantvriendelijke manier geholpen. Top!
Goede service en deskundigheid voor een normale prijs.
100% tevreden
al jaren tevreden, goed werk, duidelijke taal werkzaamheden volgens afspraak duidelijk overleg ivm. evt. complicaties vriendelijk en kundig personeel
ik ben zeer tevreden over service en deskundigheid. bij grote problemen wordt er altijd gebeld voor akkoord en wordt een kostenschatting doorgegeven.
Uitermate tevreden.In alle opzichten. Luistert, denkt mee, komt zijn afspraken na, betrouwbaar!