eerste klas service en goede deskundigheid
Vlot en vriendelijk, EN lekkereKOFFIE !!!
Prima service. Denken mee, auto bij een andere garage gekocht, maar had onduidelijke klachten en werd niet door de verkoper opgelost. Maar het is nu opgelost naar tevredenheid.
bedrijf waar de klant vooropstaat en weet wie de klant is
Keurig bedrijf, vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar
Service staat bij Multimerk hoog in het vaandel. Wij betreuren het dat u onze service als matig heeft ervaren. Daarom hebben wij inmiddels contact met u opgenomen.
Vriendelijk, vlot, servicegericht. Soms zijn beurten niet goed uitgevoerd, dan blijken eenvervanging of een reparatie niet goed. Wordt daarna zonder gezeur hersteld.
Beurten horen uiteraard goed te worden uitgevoerd! We vinden het spijtig dat in uw situatie dit niet gebeurd is. Daarom hebben wij inmiddels contact met u opgenomen.
DE ervaringen met dit bedrijf zijn prima. Zeer klantvriendelijk en de service is goed.