Prima bedrijf en ze hebben altijd een oplossing. Voor welk probleem dan ook 👍
Zeer goede service en kwaliteit en klantvriendelijk
We zijn al jaren klant bij Multimerk, en worden altijd prima geholpen. Service staat hoog in hun vaandel! En geen wachttijden.
Ik word altijd heel vrienfelijk te wootd gestaan. Krijg altijd uitleg. Over reparaties wordt altijd overlegd en geadviseerd. Een koplamp moest vervangen worden: ik hoefde alleen maar het lampje betalen, terwijl de monteur bijna een half uur nodig had om er een nieuwe in te doen ( opel corsa: niet zomaar eventjes gedaan). En bij Multimerk is afspraak afspraak! Wat mij betreft: een dikke tien!
Bedankt voor uw uitgebreide en positieve recensie!
Airco inbouw etc.
Je wordt vriendelijk geholpen De reparatie kosten wordt van tevoren besproken Afspraken worden na geleeft. Kortom , een vriendelijk bedrijf en op alle marken thuis.
Correct en volgens afspraak afgehandeld.
Klantgericht en prettig in omgang
al jaren tevreden
Betrouwbaar, vriendelijk, goede service
Zeer vriendelijk, klantgericht personeel. Altijd van tevoren een prijsindicatie van de evt .reparatie.
Bedankt voor deze hoge beoordeling!
Uitstekend! Vriendelijk en correct.
Ben al jaren zeer tevreden over de service en behandelingen aan mijn Fordje. Kan ook altijd komen wanneer het mij uitkomt, vriendelijkheid is TOP.
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik woon zelf inmiddels 3 kwartier verderop maar ik kom graag hier mijn auto laten keuren en repareren!
Fijn om te horen dat u, ondanks de afstand, toch graag terugkomt. Tot ziens bij Multimerk!
Weer snel en duidelijk geholpen.
Goede service,luisterend oor, vriendelijk en behulpzaam.
Prima geholpen en duidelijk met afspraken