Ruim 10 jaar zeer tevreden klant Deskundig eerlijk advies, plezierig contact Goede service en prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijk en deskundig waar ik al jaren lang naar tevredenheid gebruik van maak.
Goede service, goede communicatie en verstand van zaken! Al vele jaren een zeer tevreden en trouwe klant!
Helaas pech met mijn airco, multimerk kreeg tot 3x toe het verkeerde onderdeel voor een te vervangen leiding geleverd, nog meer pech dus en veel verloren tijd. Na een keurige reparatie van de oude huidige leiding werkte alles weer. De dag van de reparatie een leen auto mogen gebruiken, dus qua service keurig. Helaas na 2 maand was de airco weer defect, de airco is bijgevuld en met een middel bewerkt dat men een eventuele lekkage kan detecteren. Vervelend dat het niet in 1 x klaar was/is maar wordt elke keer wel netjes geholpen. En men zoekt naar een juiste oplossing.
Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide recensie. Vervelend dat de airco in uw geval niet in één keer kon worden gerepareerd. We waarderen uw hoge cijfer voor onze service.
dit was de eerste keer dat ik mijn auto bij Multimerk in onderhoud had.
Bedankt voor de extra moeite die u heeft genomen om deze recensie te plaatsen!
Ik ben altijd erg tevreden en heb daar al jaren meerdere auto\'s in onderhoud.
Prima, auto keurig gewassen na beurt. Net personeel.
Zeer klant vriendelijk en perfecte service
Zeer tevreden! Servicegerichte en klantvriendelijke medewerkers bij de werkplaats. Daarnaast word je altijd snel en goed geholpen.
Prima goed, snel en vriendelijk geholpen
Wij zijn al jaren klant en komen een enkele keer voor een andere auto, maar vooral voor de beurten van onze auto\'s naar Multimerk
vakkundig en bestrouwbaar
Receptie ( met name Henri) biedt een goed klankbord,denkt goed mee en zoekt naar goede mogelijkheden om problemen op te lossen. Het bedrijf neemt zijn verantwoordelijkheid bij gemaakte fouten.
Diverse reparaties altijd naar tevredenheid verricht. Tevens denkt men mee en zoekt naar de beste oplossing (ook financieel).
PRIMA
Klantvriendelijk, oplossingsgericht en zeer behulpzaam
Onze (inmiddels jarenlange) ervaringen met Multimerk zijn uitstekend! Zeer persoonlijk, hulpvaardig en vakkundig.
Een open en vriendelijke garage waar de klant centraal staat. Ik kan vrij snel een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of apk keuring. Tot nu toe viel de rekening mee qua hoogte van het bedrag. Ben dus erg tevreden sinds ik overgestapt ben van een merkdealér garage.
We zijn blij dat u tevreden bent met de overstap van een merkdealer garage!