Altijd top

Komen hun afspraken na zoals het hoort

Goede en snelle service conform afspraken

Goede en snelle service conform de afspraken.

Vakkundig, gastvrij en vriendelijk bedrijf waar ik me welkom voel. :)

Ik kom hier graag terug voor de apk.

goede service , klantvriendelijk

makkelijke om afspraak te maken online, klantvriendelijk, goede service ,

Goede communicatie en snelle sery

als altijd: prima

Goede service!

Overleg over wat gedaan moet worden, goede uitleg.

SUPER !

Na alles wat we bij Welling hebben meegemaakt alle lof voor jullie bedrijf. Goede service. De auto is prima in orde. En dan nog zo mooi gepoetst. Ons autootje draagt jullie logo voortaan met trots ! Groetjes, Wilma Meijers

top bedrijf, goede service

Leveren zoals gevraagd.

Uitstekend!

Voor een apkkeuring naar garage Burlet geweest. Auto weer perfekt in orde gemaakt. Zeer accuraat werk geleverd en niet te vergeten mijn auto is weer eens van binnen schoon gemaakt. Team Burlet weer bedankt voor de topservice. Ga zo door!👍👍

Goede service voor een eerlijke prijs

Ik kan helaas nog niet veel zeggen over BCS Burlet.het was de eerste keer dat ik hier mijn onderhoud heb gedaan.ik ben tot heden erg te vrede dat ik graag bij hun de onderhoud wil blijven doen.ik vindt het belangrijk dat er een vertrouwen is tussen bedrijf en klant

Betrouwbaar bedrijf !!

Een "ouderwets" familiebedrijf en met ouderwets bedoel ik : * mensvriendelijk * stipt en correct * technisch op niveau ( o.a. door aansluiting bij Bosch ) * zeer aan te bevelen voor ruitreparaties * bij dit bedrijf krijg je een reële factuur met uitleg * en...lekker kopje koffie ...! * en oma Burlet komt dagelijks nog even buurten ....gezellig !

Zoals gewoonlijk heel goed geholpen

Goede service en feedback.

Een afspraak maken gaat heel gemakkelijk on-line. Of je belt natuurlijk even. Als er iets afwijkends wordt gevonden aan de auto, wordt er verteld wat het is en wat het kost en dan wordt er aan je gevraagd of het moet gebeuren. Geen plotse verrassingen dus. Als ik in mijn auto stap na een controle/beurt/reparatie doe ik dat met vertrouwen.

duidelijkheid en vakwerk

meedenken met onderhoud en et. problemen. vlotte afhandeling van reparaties en klantvriendelijk

Komt afspraken na en voorkomt verrassingen

Garage Burlet staat mijn inziens voor vakkundigheid en openheid. Net dat beetje meer doen voor de klant. Vinden ze iets.. dan bellen ze je eerst op. De zorg voor je auto staat voorop.

Klantvriendelijk, klantgericht en goede kwaliteit.

Al vele jaren klant bij Burlet. Altijd goed geholpen. Denken mee en bieden vaak goedkopere oplossingen. En dat tegen zeer acceptabele prijzen.

gewoon goed

goeie service,en je word zo snel mogelijk geholpen.ik kom er al meer als 25 jaar

prima geholpen

werd meteen geholpen en kreeg een vervangende auto ter beschikking

Goede en snelle service

Altijd top service altijd!

Altijd snel geholpen open en eerlijk over de zaken bespreken.geen verborgen kosten.vriendelijke mensen bij dit bedrijf.

Kwaliteit is vakmanschap en passie

Prima service, goede garage, kom er al jaren...

Keurig geholpen.

Correct en deskundig geholpen

vakbekwaam

zeer goed

Snelle goede service

Zeer goed zelf in te plannen afspraken via de website. De eerste werkdag erna een bevestiging ontvangen. Duidelijk in de communicatie. Even een telefoontje wanneer er iets moet worden beslist. Daardoor niet in onverziene hoge kosten.

Napoleonbaan 6

6163HH Geleen