Vakkundig, flexibe en duidelijk

Onderhoud is niks op aan te merken. Goed onderhoud en punten waar je niet aan gedacht hebt wordt door hun wel aan gedacht en even nagekeken. Aandachtspunten worden duidelijk uitgelegd en tevens voorzien van een persoonlijk advies. Bij problemen wordt er net zolang doorgegaan tot het verholpen is en natuurlijk wordt er een duidelijke uitleg gegeven van wat waarom gedaan is

Heb geen ervaring.

Ben al een week aan het wachten op mijn product. Was eerst beschiknaar. Maar wacht mog steeds .

Vakkundig, betrouwbaar en en goede service

Komen afspraken na en nemen altijd contact met je op indien er bijzonderheden zijn tijdens de onderhoudsbeurt.

Vakkundig

prettige mensen, weten wat ze doen, niet lullen maar poetsen! Voor een redelijke prijs!

Alles wat ze beloven komen ze na.

Fijne mensen en super bediening.

Vlot en professioneel

Aanrijdingsschade is vlot en professioneel uitgevoerd

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Ben al een aantal jaren met één of twee auto's klant bij Burlet. Ben altijd goed geholpen en altijd met goede informatie vooraf over bijzondere reparaties of vervangingen. En alles tegen redelijke prijzen.

Positief

Goede dienstverlening in een prettige familiaire sfeer.

Maximale Service

Maximale service

Geweldige vakkundige service, zoals altijd in de meer dan 30 jaar dat ik klant ben

Zoals eerder beschreven ben ik al meer dan 30 jaar klant bij Burlet en ze hebben me altijd goed en vriendelijk geholpen. Ik heb nog nooit nare ervaringen gehad!

Je krijgt altijd goed advies en je kunt altijd terecht met acute problemen.

Prima zoals altijd

Prima zoals altijd

Super, betrokken met de nodige zorg voor de klant.

Super tevreden, elke keer weer. Eerlijk, met een klantvriendelijke benadering.

Gezien de Corona-omstandigheden is APK-keuring goed verlopen

Goede afhandeling en adviezen omtrent eventuele reparaties. Altijd vriendelijk in de omgang

Goede service!

Goede service!

betrouwbaar en zeer goed

Ervaren en deskundige technici. Vriendelijke receptie

Super!

Goede kwaliteit en klantvriendelijk, altijd meedenkend!

perfect bedrijf voor reparatie en apk keuring +servis

Ik maak al sinds 1983 gebruik van de garage burlet, Ben er heel erg tevreden mee repareren de wagen , Perfect en waarschuwen op tijd voor grote reparatie. mijn grote dank aan de firma en hun personeel

Weer super geholpen!!

Zeer goed bedrijf.

Fijne zaak netjes geholpen

Alleen duur aan de btw

voor mij een nieuw huis in Geleen en een nieuwe garage: beide naar het zin

Snelheid van handelen: uitstekend Service: uitstekend Afspraak: uitstekend Kortom: een tevreden nieuwe klant

Uitstekende garage.

Al jarenlang het vertrouwde adres voor deskundige advies en reparaties. Persoonlijk advies, prettige benadering, kleinschalig en toch professioneel. Goede bereikbaar en flexibel.

Denken mee met de klant

Goede ervaring. Denken mee met de klant. Als ik nog eens een reparatie heb, zou ik opnieuw voor hun kiezen.

Goeie afspraken vooraf en duidelijk in de afhandeling van mankementen.

Na controle overzicht gekregen van reparaties met prijsopgave. Prijs reparaties valt altijd te duur uit maar veilig rijden in de auto is wel de hoofdzaak.

Napoleonbaan 6

6163HH Geleen