Dingen worden gedaan zoals van te voren is afgesproken en word goed gedaan

Eerlijke en betrouwbare garage

Zeer goede garage, alles in overleg met een goede uitleg, de kosten zijn beduidend goedkoper dan bij mijn vw daeler. En het is persoonlijker en meer betrokken

Klantvriendelijk

Goede service ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. Ook wordt je gebeld - mogen wij vloeistoffen bijvullen, als er iets mist – Super goede service. Ze maken de Auto, en controleren diverse punten zonder opdracht en kosten, daar ben ik blij over. Dit wordt mij favoriete Garage.

leuk familie bedrijf dat geeft altijd vertrouwen, prima geholpen en probleem opgelost.

Top service en kwaliteit

Na schade aan de voorruit een afspraak gemaakt om deze te laten vervangen. Binnen 2 dagen konden we al terecht en alles binnen een dag weer gereed zodat onze bedrijfswagen de volgende dag weer op pad kon. Zeer tevreden klant en zeker een aanrader!

Fantastisch

Betrouwbaar betaalbaar vriendelijk en geen onverwachte kosten zonder overleg. Meedenkend met de klanten naar de juiste en betaalbare oplossing. Super garage waar niets te veel is !!

Zoals altijd....uitstekend !

Zoals je het als klant graag wil ervaren ; Vriendelijk geholpen, prima prijsstelling en helder én eerlijk in uitleg.

Op zich prima.

Echter, toen de keurmeester aan de balie kwam, werd mij gevraagd of ik de lekkage ( oliefilter) gerepareerd wilde en de oxidatie vd remleidingen. Ik gaf aan alleen de remleidingen, dit zou 20 à 25 min gaan duren. Toen ik echter ging kijken in de werkplaats, was het al gebeurd. Ik vond dit vreemd. Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Chrit Schepers

Ze komen de afspraak na

Er zat na de vervanging van mijn raam helaas toch nog een kras aan de binnenkant. Top opgelost door maik

Geweldige service

Meteen goed geholpen en een prima service.

Goede service en vriendelijk personeel.

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en wordt vrij snel geholpen. Duidelijkheid wat betreft de kosten voor de reparatie is ook erg prettig.

Altijd vertrouwd en vakkundig !!

APK voor mijn bus van 2016. On-line afgesproken , makkelijk, bevestiging volgt per mail. Op tijd was ik aanwezig en op tijd was ik weer weg .

altijd goede service

Ik kom hier al jaren en nog altijd goede sevice gehad

Top!

Super! Wij zijn een zeer tevreden klant. Jullie hebben Top medewerkers aan het werk. Wij blijven zeker terugkomen.

Vakkundig

Zeer vakkundig en klantvriendelijk

Kwaliteit!

Hoge kwaliteit, zowel in het onderhoud van de auto als in service. Fijne garage!

Fijn open en eerlijk bedrijf

Open en eerlijk bedrijf. Komt afspraken na. Zorgt nooit voor verrassingen. Altijd open en eerlijk communiceren

betrouwbare en goede serves

duidelijkheid bij reparaties, onderhoud en / of apk. vriendelijke klantenservers.

Top service

Prima service, denken met je mee. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Al jaren klant, hoop nog lang klant te kunnen blijven. Auto altijd prima in orde.

Goed, tevreden

Super service

Nieuwe ruit en de nevenschade/roest gerepareerd en was zelfs beter als verwacht. En was zelfs netjes schoon gemaakt wat een toppers

De reparatie is perfect uitgevoerd

De behandeling naar klant is altijd uiterst vriendelijk. De reparatie was nogal ingewikkeld en uitgebreid, maar auto rijdt weer perfect (als nieuw). Prijs is ook altijd zeer schappelijk.

Zeer goede service!

Goed geholpen en geen onnodige kosten!

Napoleonbaan 6

6163HH Geleen