Alles prima !

Afsprake, uitvoering, prijs - alles klopt!

Teleurgesteld

Winterbanden verruild tegen zomerbanden beiden met eigen velgen. De velgen waren vettig, smerig en je kon goed zien waar de monteur ze had vastgehad bij het verwisselen. Even een doekje er overheen en het had heel anders uitgezien en een ander gevoel achtergelaten. Weet zat niet in de prijs, maar toch deze 5 minuten......

Tevreden over geleverd werk

Goed geholpen, tussendoor gebeld om stand van zaken door te geven. Prima service

Alles volgens afspraak verlopen

Goed geholpen tegen een goede prijs

Hier kom ik al heel lang. Dus dan hoef ik niet veel meer te zeggen.

Snel

Vrijdag middag om 3 uur een raam kapot, de dag erna om 9 uur al gemaakt.

Beter kan ik me het niet wensen. Top

Al meer dan 40 jaar bezoek ik garage Burlet in Geleen. Super professioneel, empatisch en preventief zijn al al hun werkzaamheden. Beter kan ik het me niet wensen.

Prettige service voor faire prijs

Meedenken, snel werken. Goede uitvoering

Altijd goed geholpen, fijne service.

Netjes gemaakt

top

komen er al jaren , super service.....gewoon een top garage

Meedenkend

Fijne ervaring gehad bij deze autogarage wat al 3 generaties meeloopt. Zijn meedenkend om de auto te maken nadat hij is afgekeurd! Zeker een aanrader

altijd correct, goede prijs

altijd vriendelijk bellen als er kosten zijn auto altijd schoon van binnen goede prijzen goed werk

Ik ben snel en vakkundig geholpen

Na dat ik met een kapotte accu gestrand was ben snel en goed geholpen.

Geweldig!

Dit bedrijf is mijn rots in de branding. Team Burlet wederom bedankt!

Top Garage bedrijf!!

Ik kom al heel wat jaren met mijn auto bij garagebedrijf Burlet. Een top bedrijf met ervaren,zeer kundig personeel. Altijd vriendelijk en voor autobeurten, problemen met mijn auto of APK kan ik altijd snel terecht! Ik kan garage Burlet iedereen aanbevelen! Klasse!!!

Top service voor een goede prijs

Auto gebracht voor een grote beurt en APK. Je krijgt bericht over wat er gedaan moet worden incl een richtprijs, en ze adviseren je welke onderverdelen aan vervanging toe zijn. Eerlijke garagehouder

Top geregeld allemaal snelle en vriendelijke service.

Vriendelijke en snelle goede service.

Snel geholpen , vakkundig gemaakt.

Onderweg gestrand en wegenwacht kon het niet maken, afgesleept naar Burlet en volgende dag vakkundig gerepareerd

Prettige mensen die goed met je meedenken en goed werk leveren. Zeker een aanrader.

Uitstekende professionele zorg voor de auto

Snel en vriendelijk

Goed fijne ervaring snel en vriendelijk en het pakket was goed te volgen.

Top!

Zoals altijd super goeie service je word over alles op de hoogte gesteld zodra ze extra dingen moeten doen ivm de kosten

Al jaren klant

Een zeer vakkundig en klantgericht bedrijf.

ben zeer te vrede bij burlet

zij hebben een perfecte apk keuring en reparatie uit gevoerd. ben al klant sinds 1980 bij burlet en klantvriendelijk geholpen. ben zeer te vrede over deze garage.

Napoleonbaan 6

6163HH Geleen